Merhaba arkadaşlar. RX 570 Pulse ekran kartına sahiptim ancak Coil Whine, duşuk FPS, aşırı ısınma sorunlarından servise vermiştim. Ancak servis kartta hicbir sorun yok diğerek bana kartı geri gonderdi. Ben de Cimer'e şikayet ettim. Konumuza donersek bundan dolayı ekran kartsız kaldım. Anakartım X99A RAIDER | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Turkiye bu anakarta uyumlu bir ekran kartı onerebilir misiniz? Amacım sadece ekrana goruntu vermesi ve CS:GO oynatması. İki tane ekran kartı buldum ama bunlar uyumlu olur mu? Ati Hd5450 Gddr3 512b 64bit Atı Radeon Dx11-sorunsuz- Ihtiyactan Satılık - GittiGidiyor
Ati Radeon Hd6350 512mb 64bit Ddr3 Dx11pcı-e- Sorunsuz- Ihtiyactan Satılık - GittiGidiyor ATİ RADEON HD6350 512MB 64Bit DDR3 DX11PCI-E- SORUNSUZ- İHTİYACTAN SATILIK en uygun fiyatı, diğer amd ekran (grafik) kartı modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!
urun.gittigidiyor.com
Bunlardan hangisi daha iyi? Bunlar dışında onerileriniz varsa bekliyorum. Yardımlarınız ve cevaplarınız icin şimdiden teşekkurler. Butce: 100 TL