İşlemci: AMD FX 6300 Soğutucu: XIGMATEK TYR SD964B Anakart: ASUS M5A97 EVO r2.0 RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL11 Ekran Kartı: GTX 660 (MUHTEMELEN BOZUK) HDD: 500 GB PSU: 600W Monitor: 1440x900 60Hz Elimde boyle bir sistem var ve ekran kartım oyunlarda ekran gidip gelmesi gibi sorunlar yapıyordu ve en son tanıdık bir bilgisayarcı da ekran ve PSU değiştirerek denedim ve evde sorunu yaptığı halde bilgisayarcı da sorunsuz oynadım. Ama denemeden once el kompresoru ile baya gir temizledim belki de tozdan yapıyordu. Ama sanmıyorum o kadar basit olduğunu yani ekran kartımı değiştirmek istiyorum sistemi zamanında bin liraya toplamıştım.
Şimdi bir sistem toplayacak butcem yok sadece ekran kartını değiştirebilirim bana darboğaz yapmayacak bir ekran kartı onerebilir misiniz? Butce olarak 1050 Ti kadar cıkabilirim ama darboğaz olacağını okudum araştırmamda RX 560 onerisi cok olmuş ama AMD olduğu icin guvenemiyorum.
Bu sisteme o kadar para verme artık diyeninizin olursa da hani 1030 ile bile FIFA 19 falan oynayabilirsem en az maliyetli onerilere de acığım. Yardımcı olursanız sevinirim.