Elimde bir miktar para var ve bilgisayar hobime gore parayı dondurmek istiyorum. Genel olarak Ryzen 2600-1600 AF-16 GB 3200MHz RAM-500SSD ve RGB kasa tarzında bir sistem toplayıp ilana koyacağım. Ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Satış amaclı olduğundan AMD almak istemiyorum. Ben almasına alırım da Turkler AMD kart tercih etmiyor. Aklımda 1660 serisi, 2060 ve 3060 var.
Şimdi asıl olayım burada ben oyle eski Intel sistem toplayıp yuksek fiyata satan-satmaya calışan kansızlardan değilim. Gayet de usulunde ticaret yapacağım. Sizce hangi kart mantıklı olur? Ben RTX damgası olduğundan dolayı 2060 mantıklı buluyorum. Hem de 1000-1.500 lira daha ucuz 3060 ilanlarına gore. Ama siz satarken 3060 daha cok prim yapar, satarken ustune daha cok koyabilirsin derseniz 3060 alacağım. Ekran kartsız genel olarak 4 bin liraya guzel sistem dizebiliyorum. Genel olarak 6-8 bin lira civarına gelecek.
Daha oncesinde de bilgisayar sattım. Genelde bu tip kasaları uğraşmak istemeyen arkadaşlar vs. alıyor. Bu bağlamda ben RX 6600 alırsam beni tercih edecek insanların sayısı duşecek. Malesef ezbercilik boyle.
Ornek ilanlar, ileride silinebilir;
1660S:
Yukluyor… www.sahibinden.com
2060:
3060: