Arkadaşlar selam. RX 6600 ekran kartlı bir hazır sistemim var. Sistemi bu senenin başlarında satın aldım. İlk aldığım zamanlarda herhangi bir sorun yaşamıyordum. Ancak yaklaşık 2-3 ay once bir sorun yaşamaya başladım.
Genellikle oyun oynarken veya tarayıcıda gezinirken bir anda DisplayPort sinyali gidiyor. Monitor ekranı kapanıyor. Monitorun guc tuşuna basmak veya kabloyu cıkarıp yeniden takmak ekrana goruntuyu tekrardan getirmiyor. Yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Yeniden başlattıktan sonra da monitor 60Hz'ye donuyor. AMD programlarına giremiyorum. Muhtemelen driver kendi kendine siliniyor. WattMan hatası olduğunu duşunmuyorum cunku herhangi bir şekilde uyarı cıkmıyor. Driveri yeniden kurduğumda ise sorun "gecici olarak" cozuluyor ancak kısır donguye girdim. Yani driveri yeniden kuruyorum ancak birkac gun sonra sorun yeniden ortaya cıkıyor.

Akım korumalı priz aldım, birkac cozum yontemi denedim, yaklaşık 2-3 haftadır sorun duzelmişti ancak bugun tekrar başladı. Araştırdım araştırdım bulamadım bu sorunun cozumunu. Gercekten artık cok sıkıldım bu problemden. Bilgisayardan soğuttu. Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.