Kemer de mudahale etmek istediği alkollu kişi tarafından darp edilen 112 Acil Servis surucusunun gozune 14 dikiş atıldı, surucu 7 gun iş goremezlik raporu aldı. AA muhabirinin edindiği bilgiye gore, dun gece vatandaşların alkollu bir kişinin yerde yattığını bildirmesi uzerine 112 Acil Servis gorevlileri, Yenimahalle ye gitti. Olay yerinde Mustafa D nin alkollu olduğunu ve tıbbi mudahaleye ihtiyac duyduğunu belirleyen ekipler, Mustafa D yi ambulansla hastaneye kaldırmak istedi.
Kendisinin alkollu olmadığını, bir yere gitmeyeceğini soyleyen Mustafa D nin, 112 Acil Servis gorevlilerine sozlu hakaretlerde bulunduğu ileri suruldu.
Bu sırada Mustafa D nin, kendisini ambulansa bindirmek isteyen doktorlara yardım etmek icin ambulansın arka kapısını acan ambulans surucusu Selahattin Ucar ın yuzune yumruk attığı iddia edildi. Bunun uzerine haber verilen polis ekiplerince gozaltına alınan Mustafa D, Kemer İlce Emniyet Mudurluğune goturuldu.
Aldığı darbe nedeniyle gozunde sorun oluşan Ucar, surucusu olduğu ambulansı kullanarak Kemer Devlet Hastanesi ne gitti. Burada ilk tedavisi yapılan Ucar, daha sonra Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne kaldırıldı. Hastanede gozune 14 dikiş atılan Ucar, 7 gun iş goremezlik raporu aldı.
Ucar, tedavi gorduğu hastanenin onunde yaptığı acıklamada, 14 yıldır 112 Acil Servis surucusu olduğunu, bugune kadar bircok sozlu şiddete maruz kaldığını anlattı.
Dun gece ilk defa fiziksel şiddete uğradığını ifade eden Ucar, Bunlar sık karşılaşılan bir durum. Bizim sağlık gorevlileri olarak daha dikkatli olmamamız gerekiyor. Dun gece bir anlık dikkatsizliğime geldi. Yoksa boyle bir şey olmazdı. Soz konusu kişiden şikayetci oldum dedi.