İşlemcim i7-2700K. Bilgisayarımı 8 senedir kullanıyorum hala canavar gibi fakat o donem ekran kartına cok para basamadığımdan şu an değiştirmem gerekiyor. Fakat PC toplama işinden bayağıdır uzak kaldığım icin uyumluluk vs. tamamen unuttum.
İşlemcimin, alacağım ekran kartına ve buyuk ihtimalle ihtiyac halinde alacağım anakarta uyumluluğunu oğrenmek istiyorum. Aslında kısaca ben sisteme ekran kartı yukselmesi istiyorum fakat anakart uyuşmazlığı olur mu olursa sectiğim anakartlarda bir sıkıntı var mı gibi bir konuda yardım istiyorum.
Guncel anakartım: P8H77-M LE
Ekran kartı adaylarım: Sapphire Pulse RX 560 4 GB 128bit GDDR5 ve Asus PH-RX 550 4 GB GDDR5 128bit
Anakart Adayları:
Asus Prime B250M-Plus Asus Prime B250M-A Asus Strix H270F Gaming Asus Strix B250H Gaming Asus Strix B250F Gaming
Ardından 8 sene gectiği gibi detaylı bilgim yok sadece yuzeysel olarak bu donanımları sectim. Yardımcı olursanız gercekten cok sevinirim, araştırmaktan binbir ceşit parcaya bakmaktan beynim yanmış durumda. Şimdiden okuyan ve yardımcı olanlara teşekkur ediyorum.