Oncelikle sistemi yazayım

R9 270x (sapphire)
i5 3470 (1155 soket)
8 GB ram (x1)
Corsair carbide spec-01

Sistemim bu hepsi sıfır ve dalgınlıkla ekran kartına ve kasaya kafayı takmışken anakart ta bu olsun dediğim ve sectiğim anakartın 3. nesil intel işlemcileri desteklemediğini fark ettim neyseki fark etmem cok uzun surmedi . Maalesef tam olarak model hatırlamıyorum ama Q67 express chipset'li olduğunu hatırlıyorum Asıl sorum ise şu bu iki anakarttan birisini alma şansım var sizce hangisi almalıyım veya başka onerisi olan var mı ?

Gigabyte B75M-D3V İntel B75 Soket 1155 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Dvı&Vga Anakart - Vatan Bilgisayar

GIGABYTE - Motherboard, Graphics Card, Notebook, Slate, Mini PC, Server, PC Peripherals and more / GA-B75M-D3H (Rev. 1.0)(Anakart,Yonga Seti B75,Soket 1155) /

Fiyat farkları neredeyse yok (yaklaşık 20 TL )Aşağı yukarı aynılar sanırım hatta neredeyse tamamen benim fark edebildiğim tek bariz farkları paralel port ve ram slotu kapasitesi . Aldığım ram bir adet 8 lik olduğu icin 4 tane slota ihtiyacım yok ileride upgrade etsem dahi 32 ye cıkmayacağım icin onemli değil bence . paralel portu da kullanmayacağım . Sizce hangisi hic fark etmez diyeceğinizi tahmin ediyorum yine onceki gibi onemli bir farkı kacırmadıysam ama başka onerileriniz var mı? Varsa neler ?