İyi forumlar. Evet, daha bir kac saat once anakartımla ilgili BIOS ’unun coktuğunu ve coktuğunden dolayı anakartı garantiye gonderdiğimi yazmıştım.

İlgili konu:

ServisPoint garanti sureci İyi sosyaller. MSI B650M Mortar anakartımda sorun yaşadığım icin MSI'ın garanti servisi olan ServisPoint'e 4 gun once ulaştırdım. Sorunu gormek isteyenler icin bu paragrafı yazacağım, gormek istemeyenler bu paragrafı atlayabilirler. Anakartı ilk aldığımda CPU ve DRAM Debug LED'leri yakıyordu...
www.technopat.net

5 dakika once ServisPoint ’i aradım ve korktuğum başıma geldi. Anakartın iki pini yamukmuşta bilmem neymişte sacma sapan şeyler diyen bir muhattap (Merve Hanım) o kişiye suc bulmuyorum yanlış anlaşılma olmasın.

Sinirden elim ayağım titredi cunku anakartın pinlerinde hic bir sorun yoktu, BIOS ’tan once bilgisayarım mis gibi calışıyordu.

@MSI Turkiye buradan iletişime gecebilirseniz veya bir iletişim numarası bırakabilirseniz sevinirim (ServisPoint numarası dışında)

ServisPoint ile aynı sorunu yaşayan bir cok kişi var bu forumda. Benim hatam olmayan bir durum icin 6000 TL ’mi cope atacak değilim! Ya sorunum cozulecek ya cozulecek sacma sapan bir teknik servisin dolandırıcılıkları ile uğraşmak zorunda değilim ben! Eğer bu sorunum cozulmezse de ne MSI ’dan bir daha alışveriş yaparım ne de bir daha MSI aldırırım.

Cozulmesini istiyorum @MSI Turkiye