Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tarım, Adalet ve Turizm Bakanlıkları görevlerinde bulunmuş, Şanlıurfa eski milletvekili, ülkemizin yetiştirdiği önemli devlet ve siyaset insanlarından Necmettin Cevheri'nin vefat haberini üzülerek öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, tüm yakınlarına ve Şanlıurfalı hemşehrilerimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun" dedi.
Tarım, Adalet ve Turizm Bakanlıkları görevlerinde bulunmuş, Şanlıurfa eski milletvekili, ülkemizin yetiştirdiği önemli devlet ve siyaset insanlarından Necmettin Cevheri’nin vefat haberini üzülerek öğrendim.'KIYMETLİ DEVLET VE SİYASET ADAMI'
Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, tüm yakınlarına ve…
— Cevdet Yılmaz (@_cevdetyilmaz) September 5, 2023
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de "Eski bakanlarımızdan, Şanlıurfa eski milletvekili, ülkemizin yetiştirdiği kıymetli devlet ve siyaset adamı Necmettin Cevheri'nin vefat haberinden büyük üzüntü duyduk. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun" açıklamasında bulundu.
Eski bakanlarımızdan, Şanlıurfa eski milletvekili, ülkemizin yetiştirdiği kıymetli devlet ve siyaset adamı Necmettin Cevheri’nin vefat haberinden büyük üzüntü duyduk.Eski Bakan Kutbettin Arzu havuzda ölü bulunduEski Bakan Kutbettin Arzu son yolculuğuna uğurlandı
Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
Mekânı cennet olsun.
— Ömer Çelik (@omerrcelik) September 6, 2023