Merhaba arkadaşlar.

Sizden cok karmaşık bir durum icerisinde caresizlikle yardım istiyorum . İnternetten siparişini verdiğim Asus mx279h monitorumu bugun alıp bilgisayarıma bağladım fakat goruntumun tam olarak ekrana sığmadığını fark ettim. İnternetten araştırarak CatalystControlCenter ile duzeltilebildiğini oğrendim. Fakat bu anlaşılması zor program bir turlu acılmadı. Devamlı calışmayı durdurdu hatası aldığım icin programı kaldırdım baştan yukledim, olmadı. Ceşitli yardımcı programlar ile kaldırıp kurmayı denedim yine olmadı. Olmadığı gibi windows bir kac mavi ekran hatası vermeye başladı.

Windows'un tarihini 3 gun onceye alarak sorunu hallettim. Fakat daha sonra tekrar kaldırıp kurmayı deneyince windows tamamen isyan ederek devamlı farklı mavi ekran hataları vermeye başladı. Birkac dakika sonra da anakartım ssd'imi gormemeye başladı.

BIOS da malesef SSD'yi takılı olarak algılamıyor. Farklı kablolar vesaire denedim farklı HDD'yi taktığımda sorunsuz calıştı. Anakartın pilini cıkarıp bios sıfırlamasını da defalarca yaptım. Sizce SSD bozulmuş olabilir mi ? Sizin onereceğiniz bir secenek var mı ? Yardımlarınız icin Teşekkurler.

İşletim Sistemi : Windows 8 (64 bit)
SSD : OCZ Vector 128gb
Anakart : Asus Sabertooth z77