Oncelikle konuyu acmamın sebebi Xigmatek Talon'un PSUsunu gizemle merak edenler icin actım.

Arkadaşlar merhaba. Memleketteyim canım sıkıldı biraz gezeyim dedim. Neyse karşıma Vatan cıktı girdim iceri. Gezerken gozume kasaların orda Xigmatek Talon takıldı. Bayağıdır merak ediyodum icindeki PSUyu ve kasayı. Neyse caktırmadan actım kasanın kapağını baktım icinde Silver Sertifikalı Moduler Xigmatek Vector S 750W PSU var. O anda kasaya aşık oldum alıp kacırasım geldi Neyse o anda vatan calışanı gelip neden actınız bana sorsanıza demezmi. Dedim merak ettim actım başka nasıl oğrenecem PSUyu. İnternette de yazmıyor. Ayrıca teşhir urunu değil mi bu dedim, adamla tartıştık.

Gorememiş gibi yapıp Sordum adama bunun PSU ne diye. 700W Bronze sertifikalı Moduler değil dedi. Ac bakalım icinde oylemi PSU dedim. Adam baktı haaa pardon bu yeni geldi bilmiyordum dedi. Eee dedim sana sorsak yanlış PSU'yu soyleyecen bize dedim. Allahtan adam sonradan kusura bakmayın felan dedi de oyle anlaştık. Neyse arkadaşlar kasa hic internette gorunduğu değil. Tasarımına bayıldım. Malzeme kalitesi de cok iyi.

Valla bundan sonra benim tavsiyelerim Talondan yana olacak. 750W kasalar arasında ne 400R yi gozum gorur ne Haf912 yi. Şahsen bende almayı duşunuyordum fakat benim butceme gore pahalı.