Merhabalar Technopat ailesi,
Dun bu sorumu Recep abinin yayında kendisine sormuştum ve cevabımı almıştım ancak ne yapacağımı unuttum.

Sapphire HD 7850 ekran kartının bir serisinde " goruntu bozuldu amd başarıyla kurtuldu hatası " varmış.Recep abinin dun soylediklerinden sadece " garantiye gonder " cumlesini hatırlıyorum ama gondermeden cozum bulabilir miyim onu oğrenmek istiyorum.1-2 tane daha cumle kurmuş ve garantiye gondermeden belki bu nedenden kaynaklanıyor olabilir demişti Recep abi ama maalesef ne dediğini unuttum.

Sistem ozelliklerimi yazıyorum ( Yaklaşık 20 gun once aldım )

Ekran kartı : Sapphire HD 7850 1 GB İşlemci : Fx 6300 Anakart : M5A97 R2.0 HDD : Seagate 1 Tb Ram : Gskill 4 GB Kasa : Xıgmatek Assasın Black Edıtıon Tauro ( İcerisinde 700W 80 Plus Guc Kaynağı var ) = VATAN COMPUTER - XIGMATEK - ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W MidT ATX PENCEREL
Ek olara şunu soylemek istiyorum.Bu hatayı top. 5 kez falan aldım. genellikle 4 gun aralıklarla aldım.Mirrors Edge oyunun da aldım 3 hatayı.Mirrors Edge oyununda istersem low da acayım bana ateş ettiklerinde oyun kasılıyordu ve bir anda hata veriyordu.Diğer hataları tam olarak hangi oyunda aldım hatırlamıyorum.

Sorunumun kurduğum sistemle ilgisi var mı ? Ne gibi cozumler onerirsiniz ? Neler yapabilirim ? Eğer garanti haricinde bir cozumu yoksa sadece oyunlarda arada hata mı verir ? Yani eğer yaptırılmazsa ekran kartında yanma vs. alır mıyım ? BF3 high ayarlarda yani yuk altında 58 derece alıyor yani max. 58 derece alıyor yani normal.

Ayrıyetten bana ekran kartımı nasıl en guncel hale getirebilirim anlatır mısınız ? AMD Catalyst Control Center adlı bir program var acaba onunla ilgisi var mı ?

Şimdiden teşekkur ediyorum.