Merhaba arkadaşlar.

Oncelikle Sistem Bilgilerimi Veriyim
İşletim Sistemi:Windows 7 Ultimate Service Pack 1(Guncellemeler yuklu)
Modem Markası:airties rt206v2(ttnet)
Blueetooth Markası:Foxconn(dahili)
Wireless(Dahili)
Bilgisayar Markası:Keysmart d803
-------------------------------------------------------------------------------------
Wireless Sorunum:
Arkadaşlar wireless la online oyun oynarken 30-40 sn aralıklarla kasıyor
Ping cok yukseliyor birden.1-2 sn sonra normale donuyor.
Mesela Gameranger adlı programda fifa 11 oynarken kasıyor belli aralıklarla.
Araştırdım biraz windows un bir servisi varmış ondan dolayı oluyormuş.
Xp de "windows zero" gibi bi servismiş.windows 7 de boyle bir servis yok.
Yonetimsel araclar-hizmetler den tek tek servislerin gorevlerine baktım araştırdım.
"Kablosuz yerel ağ otomatik yapılandırma" diye bi servis var.bundan dolayı oldugunu
duşunuyorum;ama bu servisi kapatınca wireless calışmıyor.ama ethernet kablosu
kullanınca "Kablolu otomatik yapılandırma" servisi kapalı oluyor ve nette herhangi
bir sorun olmuyor.ve kablo takılıyken online oyun oynarken herhangi bi kasma olmuyor.wireless ta o kablosuz oto servisini kapatıp bi programla wireless acmak istiyorum ama olmuyor.o servis kapalıyken wireless i acabileceğim bi program var
mı ya da bu sorunumun nedenini tam olarak nasıl halledebilirim bilen var mı.nette cok
araştırdım bişey bulamadım.Bazı arkadaşların wireless ında sorun olmuyormuş.hic
kasma olmuyormuş.ama ben ne yaptıysam kasma sorununu cozemedim.bazen kablosuz kullanmam gerekiyor.Boyle kasmalar olunca oyunun bi tadı kalmıyor.
Bu sorunumu cozene hergun dua edecem
------------------------------------------------------------------------------------
Bluetooth Sorunu:

Arkadaşlar laptop umda dahili bluetooth var.Laptop la birlikte verilen driver cd si var.ordan blueetooth driver ını yuklemeye calıştıgımda aygıt bulunamadı hatası veriyor.internetten indirdiğim driverler yukleniyor hata vermiyor ama gorev cubugunda bluetooth a dair hic bişey yok.Yuklediğim bluetooth programını kendim acmaya calışıyorum.tıklıyorum programa mouse imlecinin yanında loading bari cıkıyor sonra kayboluyor ama program acılmıyor.laptop da bluetooth ve wireless aynı anda acılıyor.acıyorum ama yine de bluetooth aygıtı yok diyor.Aygıtlar ve yazıcılar bolumunde de bluetooth a dair hic bişey yok.

Bu 2 sorunumu cozene her gun dua edecem