Arkadaşlar iyi Sosyaller, dolabı duzeltirken bulduğum teyzemlerin laptopuna SSD almasıyla boşa cıkan HDD'yi bana vermesi sureti ile bulmuş olduğum 5400 RPM 1TB 2,5 inch Toshiba sorunsuz HDD var elimde başta on yargılıydım bilgisayarıma takmakta fakat bir şans vermeyi denedim sonuc olarak problemsiz cıktı ve +1 TB boş alanım var (tabii ki bu HDD'yi Windows icin değil arada sırada indirdiğim AAA hikayeli oyunlar icin kullanmayı duşunuyorum problem cıkmaz değil mi? + olarak Windows'um zaten Seagate FireCuda 510 250GB M.2 NVMe'de kurulu olacak, ve extra olarak 1 TB WD HDD'm de var zaten sorun cıkarmaz değil mi Toshiba 5400 RPM olması. + olarak teyzemler bu HDD'de Windows kurdukları icin silmeden SSD'ye gectikleri icin taktığımda azıcık bir alanda kaplasalar Windows icinde yuklu vaziyette şu an ama zaten Windows dediğim gibi M.2'de var. Bunlar silinmiyor nasıl silebilirim acaba? Windows'un Cince olduğuna bakmayın bir oyunda etkinliğe ancak Windows'u Cince yaptığınız zaman erişilebilinir oluyordu o yuzden boyle kalmış.

Dosya Ekleri Screenshot_6.png 24,3 KB · Goruntuleme: 11