Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı pazarlar. Bircok kullanıcı gibi bende bilgisayar toplama peşindeyim (3 aydır)
Baktım ben istediğim parcalar icin gerekeli para cıkışmıyor. Elimdekiyle bir yerden başlamaya karar verdim

Asus VX238H 1ms 23'' Wide Screen Ultra Slim Full HD Led Monitor

AeroCool Xpredator X3 Devil Red 750W 80+ Mid Tower Bilgisayar Kasası

Bu 2 parcayı aldım kenarda duruyorlar. Aslında ekran kartını almayı planlıyordum fakat vatanda indirim oluca stok bitiyor malesef Ekran kartı onerilerinizi bekliyorum Amd'den kısıp sappire 7970 O.C. (945 tl ) modelini almayı duşunuyorum
(Gonlum Asus'da )

Arkadaşlar akılımda Amd sistem vardı f/p urunu olduğu icin fakat Amd sistemlerin artık bittiğini soyluyolar. Sizlerin onerisi nelerdir neticede buyuk paralar (benim icin) 2 sene sonra Intel'e donmek zorunda kalmıyalım.

İntelin 87 serisi anakartları usutne bir sıstem kurmayı ne kadar tavsıye edersiniz Amd ile arsındaki fark deve ile pire mi
bu konuya değinen arkadaslar anakart ve işlemci onerirseler yeterli olucaktır gerisini tamamlayabilirim. Bu konu altında bana 2000 TL'yi aşmıyıcak şekilde monıtor, kasa ve PSU haric bir sistem toplayalım gercekten 3 aydır artık bunalttı en iyisi olsun 1 kere olsun prensibim.

Yorumlayan butun arkadaşlara şimdiden teşekkurler imla hatası yapmayım diye cok uğraştım ama olmadı