Arkadaşlar foruma uye olduğumdan beri bir cok konu actım pc işlemci ekran kartı alıcam diye ama ben foruma acemiyken girdim ve burdakilerin sayesinde oğrendikce vazgectim. Or: İşlemci ne kadar iyi olursa olsun ekran kartının daha onemli olduğunu. Bakkal amca bana demişti ki işlemcin buyuk ekran kartın kucuk olsun. Bir de PC toplattım ona. Ya ben işlemcide 4 cekirdeği bir de ekran kartında 1 GB 256 bit gorunce hemen zıplıyordum. Neyse uzun lafın kısası artık akıllandım. Elimdeki PC kasasına 500 TL'ye elden muşteri buldum. Satıcam bayramdan sonra. Sağdan soldan 1400 tl alıcağım var ve 100 tl'de ben de var toplam 2000 TL maxsimum 2050 tl.

Şimdi bayramdan sonra borcu olanlar verebildiği icin işim geri kaldı ve ben şimdiden araştırmaya başladım toplıyacağım sistemi ama işin icinde cıkamadım.Vatan pc'den toplayacağım pc'yi ve elime gecen parayı kredi kartına yatırıp kartla yapıcam odemeyi %30 indirim icin ama anlamadığım şey kredi kartına taksit yaparlar mı ?

%30 indirim oluyor. Cok yazdım ama bi yardımcı olun bi bu ekran kartları arasında kaldım.VATAN COMPUTER - ASUS - HD7870 DirectCU II TOP GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart

VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD7870XT GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart

Şimdi tabi ki soğutma icin Asus diyeceksiniz ama diğer kartın yorumlarına baktım ve olumlu yorumlar. Recep baltaş burada mı yaa Ekran kartına o da bi yorum yapsın abim. Benim bu PC'yi sen le toplayalım mı İstanbul Gazi Osman Paşadayım.

Bu arada gunu kurtarmak istemiyorum ve bu forum'a guveniyoruum yani bana bu forum'da deselerki 9800 GT ekran kartıyla GTA 5'i ultrada oynarsın alırım yani o kartı.