Evet arkadaşlar 4000 TL limitli bi sistem toplamak istedim butce birazcık aşıldı ama olsun. Sizde bu sistem nasıldır?
Kullanım amacları: BF4, GTA V gibi oyunları ultrada iyi fps'lerde oynamak, Oyunlarda 3D zevkini yaşayabilmek.
Uzun soluklu kullanmak ve ilerde sistem teklediğinde upgrade yapabilmek istiyorum.
Adobe After Effects CS6 programını sorunsuz kullanmak istiyorum.
TeknoBiyotik: AeroCool XPredator X1 Devil Red Edition Cift USB 3.0 Portlu, Fan Kontrolculu Mid Tower Bilgisayar Kasası (Kırmızı Renkli Ozel Versiyon) - Kasa - PC Bileşenleri - 180 TL
GIGABYTE GTX 780 WindForce OC, 3GB, PCIExp Ekran K, Fiyat: 1.819 TL - 1819 TL
TOPLAM = 4289
Arkadaşlar bu sistemi toplarken geleceğe donuk aklımdaki fikri de sizlerle paylaşmak istiyorum. Boylece yorumlar daha sağlıklı olacak ve intel al diyenlerin sayısı azalacaktır
Oncelikle intel alırsam 2011 soket imkansızlar otesinde fiyat olarak. 1150 soket bile fiyatı baya artırıyor. 1155 soket alırsak ise Anakart uzerine upgrade şansım kalmıyor zaten.
Ben bu işlemciyle canavar gibi GTX 780 i alıp yıllarca kullanmak istiyorum. Sistem teklemeye başladığında ise o donemin en iyi amd işlemcilerinden birini alıp (O zamana kadar GTX780 SLI kaldırabilecek bir işlemci coktan cıkmış olacak ve ucuz olacak) yanına da bir 780 daha alıp yoluma devam etmeyi duşunuyorum.
Fiyat ve upgrade olabilme konusunda bu amd secimim ne yazıkki cok mantıklı Hem bakmayın amd olduğuna 8350 iyi bi işlemci. Hem bildiğim kadarıyla artık 8 cekirdek kullanan oyunlar artıcak. Buda bu işlemcinin değerini artırıyor. Tabiki "bir intel değil" ama olsun ekran kartımdan kısamam.