1-)Dersi derste anladım,derste hayallar kurup kız mız duşunup eve gidince saatlerce ders calışarak konuyu anlamadım.
2-)İnekler gibi calışmadım,hatta burslu gittiğim okulda oğretmenler bana kızıyordu.
3-)Test cocuğu kitabı olmadım.Futbolla,şiirle,androidle ilgilendim.Yani asosyal olmadım.Bunun artısı şu olacaktır.Liseye gittiğiniz zaman boyle test kitabı cocuğu olmayacaksınız,klasik sınavlar var.Eğer 8.sınıfta asosyal ve inek olursanız lise de cakılırsınız.
4-)Benden 10 kat fazla calışanlar,okuldaki denemelerde beni geciyorlardı fakat gittiğimiz liselere bakarsak.Bizim okuldan sadece benim dışımda 3 kişi gidebildi.
5-)Forumda bir kac arkadaş goruyorum,kac soru cozmeliyim? Hangi kaynağı cozmeliyim yazmış.Kimse kusura bakmasın fakat sen de kafa yoksa istersen gunde 10000000000000000 soru coz,hic bir işe yaramaz.
6-)Yuksek puan almanın tek acıklaması dersi derste dinlemek,derste kız falan duşunmememek,hoca ne diyorsa en ince ayrıntısına kadar not almak.
Bunları yapınca da orneğin matematiği beceremiyorsanız.Matematik zekanız yok demektir.Başka alanlara yonelin.Bunların hepsini uyguladığınızda hic bir derste başarılı olamıyorsanız meslek lisesine gidin.En azından bir mesleğiniz olur,duz liseye giderseniz en buyuk hatayı yapmış olursunuz.
Umarım yararlı olabilmişimdir