Oncelikle herkese merhaba arkadaşlar.9 Haziranda ''Oyun bilgisayarı toplama 1000-2000 TL arası'' adlı bir konu acmıştım.Bana hemen bir oneri geldi pcgurme adlı bir arkadaştan.Bende 1 hafta icinde o sistemi aldım.Bilgisayar toplama hakkında hicbir bilgim yoktu.Parcalar elimdeydi ama nasıl birleştireceğimi bilmiyordum.Hatta bunun icin bile konu acmıştım kendim mi toplamalıyım diye . Sonra karar verdim ve kendim topladım.İlk once şunu soyleyeyim bilgisayar toplamak gercekten zor bir iş acemi olanlar icin(bana gore) Ama denemektende kacınmayın tecrube elde ediyorsunuz.Ben şuan kolayca tum parcaları sokup takabiliyorum.Kucuk bir tecrubem oldu yani.Neyse fazla uzatmadan resimlere gecelim
Parcalar geldiğinde:

Montaj aşaması:

İşlemci soğutucu olarak Thermaltake Contac 30 aldım.Fakat kurulumu gercekten cok zor.Baya sorun yaşadım kurulum aşamasında.Ama soğutması gercekten mukkemmel.Tek eksisi kurulum ama onuda biraz uğraşırsanız hallediyorsunuz.

Dediğim gibi işlemci soğutucunun kurulumunda sorun yaşadığım icin onu daha bugun takabildim.

Ekran goruntusu,sıcaklık değerlerinide eklemek isterdim ama aldığım hard disk bozuk cıktı.Bende servise gonderdim.Bundan dolayı atamadım.Servisten gelince eklerim.

Bilgisayar ekipmanları:
Kulaklık;

Klavye;

Mouse;

Parcalarla ilgili sorunuz olursa elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim.