Oncelikle herkese merhaba foruma biraz once kayıt oldum Technopatı uzun bir suredir takip ediyorum Recep Beyin videolarını olsun vs ama foruma uye olma fırsatım olmamıştı .Benim sizden birkac soruma cevap vermenizi istiycem,Ben şuan PowerColor Radeon HD 7770 PCS+ GHz Edition ekran kartını kullanıyorum.600watt 80+ Bronz sertifikalı codegen guc kaynağına sahibim ama ekran kartımı XFX Radeon 6790(Cift fanlı olan versiyonu) ile değiştirmeyi duşunuyorum XFX Radeon 6790 nasıl bir karttır ?,Benim kartım dahamı iyidir ?,Oyunlarda daha iyi FPS alırmıyım ?
Şuanki kartımın ozellikleri Stock halinde kullanıyorum herhangi bir O.C. işlemi uygulamadım.
Birde İşlemci : FX-4100 3.6Ghz Anakart : Gigabyte 970A-UD3 Ram : Kingston HyperX 8gb 1333mhz HDD : Seagate 500gb + Seagate 250gb x2 (Sanırım 7200rpmdi) İşletim Sistemi : Windows 8 Pro x64
Sistemim genel olarak boyle SSD almayı duşunuyorum ama malum hayat şartları maddi olarak biraz daha rahatlıyım o zaman sizden tekrar yardım isterim. Şimdiden Teşekkurler, Eğer unuttuğum birşey varsa yazarsanız eklerim.Konuyu yanlış yerer actıycam ozur dilerim Malum acemilik