Merhaba yaklaşık 1.5 - 2 ay once bilgisayarımda olan sacma sorunlar ile ilgili bir konu daha acmıştım, ilgilenen insanlar oldu bana test yollamamı istediler fakat testleri yolladıktan sonra geri donuş yapan olmadı o yuzden sorunlarımla ilgili yeni bir konu acmaya karar verdim ama bu sefer butun yazıları baştan yazmayacağım direkt o konunun linkini bırakacağım, ayrıca 1 - 2 yeni sorun ile karşılaştım Call of Duty MW2 icin 30GB'lik bir guncelleme gelmişti bende guncellemek istedim guncellemeyi başlattım başlarda pek sorun yok gibiydi ancak guncellemenin sonlarına doğru sacma bir şekilde indirme hızı duştu neden olduğunu bulamadım bu yuzden Battle. Neti yeniden başlattım gecmedi tekrar yeniden başlattım yine gecmedi bende bu sefer PC'yi yeniden başlatmaya karar verdim fakat şoyle bir sorun vardı indirmenin sonlarına doğru depolama alanımda 76 GB yer kaldığı gozukuyordu fakat PC'yi yeniden başlattıktan sonra hem internetin yavaş olma sorunu gecmişti hem de diskimdeki boş alan 116 GB'ye cıkmıştı.
Not: Onceki konunun linkini buraya bırakıyorum orada bilgisayarımla ilgili butun hatalar var tekrar kopyala yapıştır yapmamak icin boyle yapıyorum.
================================================== ================================================== ========
RTX 3070 Ti sistemin genel performansı duşuk Yaklaşık 5 - 6 ay once bir sistem topladım sistemi aşağıya yazıyorum; EVGA 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming. i5 12400F. Z690(aldığım donem B660 ile aynı fiyatta olduğu icin tercih ettim) 16 GB Corsair Vengeance LPX RAM. KC3000 1TB SSD. DeepCool AK400 Zero Dark Plus. Corsair 4000D airflow. NZXT 750W...
www.technopat.net
================================================== ================================================== ========