Evet arkadaşlar 2400 TL limitim var.Tam hatırlamıyorum gecen hafta olması lazım, MSI - MSI GE60 0ND-412TR Core i7-3630QM 8GB 750GB GTX660M 2GB 15.6" Full HD FreeDos (Hediyeli) - Urun Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Guvenli Hızlı Alışveriş bu notebook hakkında konu acmıştım.Ufak tefek sorunları olmasına rağmen guzel bir notebook fakat ben onumuzdeki 4 yıl yeni bir bilgisayar alamam.Oyuncu olduğum icin 4 sene boyunca sorun cıkarmasını istemiyorum.Tahminimce 2 veya 3 yıl oyunlarda sıkıntı cıkarmaz ancak genel olarak notebooklardaki ısınma sorunu beni masaustune itti.İlk once notebook duşunmemin nedeni ise masaustundeki yer sıkıntısı ( kasa,monitor vs.) ama aynı fiyata beni daha uzun sure goturebilecek bir masaustu pc yapabilirim.Bu yuzden masaustune kafam daha cok yattı.Sizin onerileriniz nelerdir ? Sanalmarketim.com'da toplamayı denedim ama beceremedim İşlemci,ekran kartı,ram vs. yapabiliyorum ama ses kartı,hdd,monitor,anakart,PSU bunlar hakkında pek bir bilgim yok yorumlarınızı bekliyorum.
Not:2400 TL'nin icine monitor,klavye/mouse,hoparlor dahildir.
2.Not:8 Haziran'a kadar surem var.