Oncelikle merhaba arkadaşlar. Ben bayadır bilgisayar almak istiyordum. ELime para gecti ve vatanında %30 indirimine denk gelmişken bir pc alayım dedim. 1500 TL ye yakın param var ama bana 1000 TL lik kasa işini gorur derseniz eyvallah derim. Şu anda bende 19 inclik bir monitor var ve ayrıca evimde 1920 1080 destekleyen bir televizyonum var. Arada oyun oynarken onada bağlayabilirim yani.
Aklımda
MSI-970A-G46 anakart 7870XT ekran kartı, Gskill1866MHz 2x4GB RAM, WD caviar blue 1 tb 64 mb onbellek HDD, FX 6300 işlemci
duşunuyorum.
Ayrıca bir kasa ve PSU ya ihtiyacım var ama eski kasamı verip bir kasa alabilirim diye duşunduğum icin sıfır kasa değilde tek PSU alayım diyorum ama siz bu Kasa + PSUnun fiyatı cok iyi kasada onemli diyorsanız bir kasa + PSu onerirseniz sevinirim. Bu arada aklımda PSU olarakta xigmatek tauro 600 W 80 + PSU duşundum. Sistem tavsiyelerinizi ve onerileriniz bekliyorum. Şimdiden teşekkurler.
Bu arada Vatanın indirimi bugun son sanıyorum bitmeden almam lazım onun icin biraz hızlı cevap verirseniz cok sevinirim.