Elimde Seagate Expansion STBV2000200 2TB Taşınabilir Harddisk var. Harddiski son bir haftaya kadar gayet guzel kullandım. USB 3 seceneğiyle kullandığım icin performanstan da memnundum. Ancak gecen hafta bir .mkv dosyası kopyalarken hız birden 0 KB diye gosterdi ve dosyayı kopyalamadı. Bende başka bir .mkv dosyayı kopyalamaya calıştım. Onda da aynı şey oldu. Daha sonra ise arıza olduğunu duşunup gerekli taratmaları yaptım ve herhangi bir sorun ortaya cıkmadı. Harddiskteki verileri dosya uzantısı farketmeksizin sorunsuz kopyalayabiliyorum. Ancak hard diskime birşey kopyalarken bu sorun oluşuyor. İlk defada gecen gun boyle bir hata verdi. Ustelik bu kez dosya uzantısı da .iso idi.

Bugun Mafia 2 oyununu kopyalamayı denedim ve sorunsuz kopyaladım.

Daha sonra ise Kane Lync oyununu kopyalamayı denedim ve yine sorunsuz kopyaladım.

Sorunun ne olduğunu anlamadım ancak duzeldiğini duşundum. Ta ki Dead Space 3 oyununu kopyalayana kadar. O zaman da aniden kopyalama durdu.

Usb 2.0 bağlantısıyla da denedim aynı sorunla karşılaştım. Yani Usb 3 te bir sorun yok.Yardımlarınızı bekliyorum.