Bundan onceki konuyu duzelttim ama konuya tam hakim değildim yani durum normalde olabilir belki ekran kartım yetersiz kalıyordur diye uzatmak istemedim ama artık emin gibiyim.
Daha fazla oyun denedikce neyin ne olduğu anlaşılıyor. Arkadaşlar Sorunum acıkca şu Bot'lar cok yuksek FPS kaybı yaşatıyor. Az once Crysis 3 denedim oyun normal alanda hatta yağmurlu havada 33-44-55 FPS arası 2x AA High 1600x900 Cozunurluk. Oyunda boş bir alanda aldığım FPS 64 e kadar cıkıyor ama duşman gorulduğunde 27'lere hatta daha altına inebiliyor.Ve ilginc bir şekilde oyunların ara geciş videolarında kasıyor(Far Cry ve Crysis 3 'te yaşadım). Aynı durum Far Cry 3 icinde soylenebilir Far Cry'da tabi Crysis kadar cokmuyor ama duşuş kesinlikle var. NFS Most Wanted'da yarıştayken yarıştığım arabaları gorunce FPS duşuşleri yaşıyordum. GTA 4 'De yayalar veya trafik fazlaysa FPS duşuşleri yaşıyorum. Şimdi sorunumu umarım anlatabilmişimdir oyundaki duşmanlar botlar trafik vs... Ekran kartlarını bukadar zorlar mı ?
Not : Ayarları tamamen kapatıp low 'da oynadığımda botlara doğru baktığımda FPS 120 'lerden 40'lara duşuyor. High'de ve 0 AA 'da 21 17 'leri gordum. Botlara doğru bakınca FPS bir anda duşuyor.
2 işletim sistemindede denedim. Umarım derdimi ayrıntısıyla anlatabilmişimdir.