Merhaba arkadaşlar ben uzun zaman once bir kasa topladım. Oyun oynamak ve film seyretmek dışında neredeyse bilgisayarımı hic kullanmam. Ancak birazdan modelleri yazınca da anlayacağınız uzere acemilikle topladım ve son cıkan Crysis gibi oyunları oynayamıyorum. O yuzden ekran kartımı değiştirmeyi planlıyorum. Kasamdaki parcalar; (kusura bakmayın işteyim tam model yazamayacağım)

İntel i3 3,4Ghz işlemci Kingston 1600 mhz 4g ram Anakart: Asus P8P67-M P67 B3 revision Ekran kartı: İşte bunu tam hatırlamıyorum. MSi 1gb 256 mb Guc kaynağı: VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - LITEPOWER 600W G İlk olarak sorum bu guc kaynağı ve bu sistemle aşağıdaki ekran kartlarını besleyebilir miyim?Yoksa ekstradan bir guc kaynağı şuan icin almam gerekir mi? Bir iki aya guc kaynağı, işlemci sırayla değişecek zaten. O surede bana yeter mi bu guc kaynağı sistemim ve aşağıdaki ekran kartı icin?

Şimdi Ekran kartından başlayıp sırayla parcaları yenilemeyi duşunuyorum.
Duşunduğum ekran kartları:
VATAN COMPUTER - MSI - HD7870 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kart

VATAN COMPUTER - ASUS - GTX660 DirectCU II GDDR5 2GB 192Bit Nvidia DX11 Ekran Kart

İkisine de o.c. yapmayı duşunmuyorum o yuzden de Asus'un o.c. olmayan modelini yazdım onu yapmadığı duşunerek ir karar verirseniz sevinirim. Benim icin onemli olan sağlamlık ve devamlılık. İzinli olduğum gunlerde 15 saat oynadığım oluyor. O yuzden soğutma performansı onemli. Son olarak da ikisi de bu konuda zaten iyi derseniz hangisi sizin icin one cıkıyor belirtirseniz sevinirim.