Arkadaşlar Cuma gunu siparişimi verdim pazartesi gelir dediler ilk montajım olucak uzun zamandır araştırma yapıyorum ama uygulamada kafama takılan birşey olursa yarın soramıyacağım icin bugun yazıyorum cunku kendi PC 'im hdd sini kullanacağım ve Montaj sırasında sorunların resmini cekip atacak sd kartım yok. Bu yuzden kafama takılan birkac sorun kaldı onlarıda aydınlatırsanız sevinirim ve benim sorularımın dışında tuyo veredebilirsiniz yanlış yapmamam acısından

1.Soru aslında biraz sacma gelebilir ama ekran kartı anakart vs... altında etiket oluyor bunlar bazen duzenli yapışmış goruyorum incelemelerde bazılarında baştan savma resimdede gostereceğim bu etiketler cıkartılmalı mı ?

2.Soru İşlemcinin stok fanını kullanıcam stok fanın altında surulu termal macun geliyor diye duydum. Bu doğrumu resimdede gostericem Stok fanın altındaki termal macun mu ? Ve o surulu macunu yayıcak mıyız ?

3.Soru 8 GB Sniper Dual Kit (2x4) Ram sectim anakartta 2 farklı renkte slot var capraz olarak (siyah-mavi-siyah-mavi) şeklinde bu slotlardan hangi renge takmam gerekiyor ? En iyi verimi hangi şekilde verir ?

-----------------------------------------------

En onemli sorum 4. soru!

4.Soru Ben yeni bir HDD almaktan vaz gectim ve eski PC 'imdeki HDD'yi kullanacağım bu HDD eski sistemdeki Driverler yuklu ve işletim sistemi kurulu yeni topladığım PC'ye olduğu gibi takıcam bir sorun cıkar mı ? Yoksa tamamen bicimleyip yeni sistemde baştan format mı cekmeliyim ?