Merhaba arkadaşlar,

Oncelikle bu ilk konum olduğundan kusurlarıma bakmayın
Bir masa ustu bilgisayar toplayacağım ve bu ikinci masaustu bilgisayarım olacak ilkine bilgisayar denir mi bilmiyorum eve hırsız girdiğinde onlar bile calmamıştı o kulusturu

Benim iyi kotu bir laptop um var ve ben bunla crysis3 bf3 gibi oyunları oynayabiliyorum. Fakat bir oyuncu laptopum olmadığı icin cabuk ısınıyor. Bunun ustune ben birde oyun videoları ceken biriyim buda bilgisayarı mahvediyor.

Cozumum masaustu dedim artık ve bir bilgisayar toplayacağım alacağım parcalar ve resimleri: Bunlara baktıktan sonra kac Watt lık bir guc kaynağına ihtiyacım olduğunu belirtirseniz sevinirim cunku ben bu konuyu anlamadım

AMD FX X8 8350 SOKET AM3+ 4GHZ 16MB CACHE 32NN İŞLEMCİ ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART CORSAIR8GB (2X4GB) VENGEANCE 1866MHZ DDR3 CL9 RAM ASUS HD7870 DIRECTCU II TOP GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300R MIDT ATX SİYAH KASA
Hard disk monitor gibi yorumlarınızı beklemiyorum onlar zaten benim elimde var ozellikle şu guc kaynağı konusunu cozersek ve sen şunu alırsan bu kasa 1 yıl daha dayanır falan gibi yorumlarınızı bekliyorum teşekkurler iyi gunler hepinize...