Yaz tatili icin para biriktirmeye başladım cunku PC'mi yenilemek istiyorum. Aslında bilgisayarım kotu değil ama gene de bazı ozelliklerini yukseltmek istiyorum. Şuanda 4 GB RAM, Saphire Radeon HD 6850, Intel Core i5 ve GIGABYTE PS55 UD3L anakartı olan bilgisayarıma birkac takviye yapmak istiyorum. 1500-1600 TL butcem var. İşlemci ve anakartı yenilemeyi duşunmuyorum. Ekran kartı olarak Asus HD7950 DIRECTUII TOP GDDR5 3GB almayı duşunuyorum. Geriye kalan butcemle de Kingston 8GB 2x4 Ram ve Asus'un ideal bir monitorunden edinmek istiyorum. Benim icin sorun olan tek nokta, kendime uygun bir kasa bulamamış olmam. Almayı duşunduğum ekran kartı buyuk olduğu icin kafam karıştı. Ayrıca kac Watt istediğini de bilmiyorum yuzden kendime uygun bir kasa bulamadım. Toplayacağım parcaların nasıl bir secim olduğu hakkında değerlendirme yapıp, bana 300-400 TL'yi aşmayacak, almayı duşunduğum ekran kartına uyumlu olacak ve bilgisayarın diğer parcalarıyla birlikte iyi bir performans verebilecek bir kasa onerebilir misin? Teşekkur ederim.