Arkadaşlar yine yine yine size kac haftadır uğraştığım ve bir turlu ekran kartı alamadığım bir konuyla geldim. Bugun vatana gittim MSI GTX 660 alıcaktım. Orada muhabbeti kurduğum bir calışan vardı. Kotu bir kart değil dedi ama onun yerine Asus almanı tavsiye ederim dedi. Hakkını veren en iyi kartlardan bir tanesi dedi. Aklımdaki kartlardan bir taneside oydu fakat sığmayacak endişem vardı. Ama sonra ekran kartımın takılı slotun karşısında ramler olduğu icin endişem vardı fakat karşısındada bir pci express x16 slotu gorunce icim rahatladı cunku onun karşısı bomboştu ve geniş o yuzden yer problemim ortadan kalktı.

Şimdi arkadaşlar guc girişi sorunu, kablo sorunu hic bir derdim yok hepsi tam takır hepsini araştırdım. Fakat bana gidip Ti felan alın demeyin guc girişi yetmiyor.

İki kart arasında kaldım ASUS -GTX660 TOP ve GTX660 OC herşeyleri aynı fakat ayıran ozellikler aşağıda

Benim kafama takılan hangisi OC hangisi değil bunlar OC yapılmış halmi yada OC yapılabilirmi ? Mantıken TOP modeli almak daha iyi acık ara farkla onde ama bilmioyurm işte belki OC'nin başka bir ozelliği olabilir emin değilim bu yuzden size sığındım.

Ayrıca calışan arkadaşla aram iyi olduğu icin bugun %25 indirim var sen haftaya gel %30 indirim olacak buyuk bir ihtimalle dedi oradanda yırttık