Arkadaşlar bir kac gundur Dell Precision T3500 bilgisayarıma ekran kartı arıyordum. Fakat bugun vatanda bir fırsat olduğunu gordum bu yuzden sizlerle paylaşmak istedim.
Aklımda MSI TWIN FROZR GTX 660 almak vardı fakat boyutu cok buyuk olduğunda kasama sığmayacağından endişem vardı. Bu yuzden bugun biraz araştırma yapayım dedim vatan bilgisayarda Zotac'ın GTX660 Ti modelinin indirimde olduğunu gordum normalde haftasonu %25 indirimli hali 600 TL iken internette 550 TL biraz duşundum ve onu almak mantıklı geldi. Butcem 500 TL'di fakat 50 tl daha ekleyip iyi bir şey alayım dedim. Fakat beni tereddute duşurun diğer actığım konularda Mr_Yamyam abi bu ekran kartı cok yuksek performanslı bir kart değil dedi ve beni MSI TWIN FROZR yoneltti. Şimdi birde size bu ekran kartını sunuyorum sizce bu ekran kartı nasıldır ? İyi derseniz beni cok sevindireceksiniz cunku kac gundur MSI TWIN FROZR kasaya nasıl sığdıracağımın derdindeyim bu ekran kartı biraz ufak olduğu icin kasaya rahatlıkla sığacaktır. Ama illa MSI TWIN FROZR iyi diyorsanız onu bir şekilde halledeğim.
MSI TWIN FROZR: VATAN COMPUTER - MSI - GTX660 Twin Frozr GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kart
ZOTAC: VATAN COMPUTER - ZOTAC - GTX660 Ti GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart
Karşılaştırma: