Merhaba arkadaşlar.Ben cocukluğumdan beri elektrik ve elektronike ,fizike ,bilgisayar ve modem teknolojilerine cok ilgiliyim.

Son zamanlarda bu akkyi temelli bir araştırmaya aldım.DSL teknolojisinin nasıl calıştığını ,akk sayacını neyin hesapladığı saha kutuları, ankastre kutuları, hat değerleri, mtu değerleri ,vdsl-adsl gibi bağlantıları cok araştırdım.Şu anda bolca bilgi sahibiyim.

Amacım bir yolunu bulup saha kutumdaki dslam cihazının kotamı sayamamasını sağlamak. Bu akkyi nasıl etkisizleştiririz? Dslam nasıl hacklenir ? Gunlerdir denemediğim şey kalmadı.Şu an tek kablo modeme bağlı diğeri değmiyor ama modemim etrafına cevirdim ve vdsl bağlandı.Araya direnc attım olmadı.Kısa devre yaptırdım.Hatta aku bağladım.Cok şey yaptım şu kota sayacını hacklemenin yolunu bulamadım.Yakında vericem hatta 220yi bakalım neresi patlayacak yada varmıdır bi paradufr.Ben amacıma ulaşıncaya kadar denemeelrime devam edeceğim.Şu anda gunde 4 defa farkı sebepler ile ttneti arıyorum sistemi kavramak icin.Bazı arkadaşlardan ttnet sisteminin hangi işlemtim sistemleri uzerinde calıştığı oğrendim fakat benim bu dslami hacklemem lazım.Sizin goruşlerinizi ve bilgilerinizi alabilir miyim?