Merhaba arkadaşlar.

Benim sistemim
Precision T3500 Tower İş İstasyonu Masaustu Bilgisayarı Urun Ayrıntıla | Dell

Şimdi bu sistem bana hediye olarak yaklaşık fiyata 4000TL civarında. Bana bu sistem yazın oğrendiğim Autocad Solidworks gibi cizim programları oğrendiğim icin alındı. Bu sistem belki bileniniz vardır normal bir bilgisayar değil iş istasyonu yani iş uzerine kurulan bir makina cizim vs. icin Fakat alan kişi amcam olduğu icin bilgisayar konusunda en ufak bir bilgisi olmadığı icin aldığı yerde adamlara sorup bunu almış. Bence buyuk bir kazık yediğimizi duşunuyorum cunku sistem gercekten cok (Benim icin).

Neden diye sorarsanız icindeki...
En iyi ben size sistemin ozelliklerini yazayım.

Anakart:

İşlemci:

Ekran Kartı: GDDR3

RAM:
Arkadaş gorduğunuz gibi sistem boyle. Lutfen ama bana sistemi sat elinden cıkar demeyin cunku uzun bir suredir urunu internete ilana verdim cok kişi baktı fakat kimse almak istemiyor bu yuzden bende bu bilgisayarla yaşamaya karar verdim.

Bu yuzden ben oyun oynadığım icin bir kac değişiklik yapmak istiyorum internette bir sitede sistemin oyunları kaldırıp kaldırmayacağını gosteren bir site var bende oradan baktım aşağıdaki resimde gosterdim

Gorduğunuz gibi Crysis 3'u ekran kartı haric hepsini kaldırıyor bu yuzden ekran kartını değiştirmek istiyorum butcem 300 - 400 TL civarında genel olarak aklımda NVIDIA ekran kartı var cunku sistem intel olduğu icin daha uygun gordum. Aranızdan bazıları amd'dede iyi olur diyecektir eminim fakat bende biliyorum ama sistem NVIDIA ile geldiği icin NVIDIA duşunuyorum. Ama eğer performans bakımından amd daha ustunse amd alabilirim. Fakat ben bu sistemde gene cizim yapmaya devam edeceğim ama oyunda oynacağım ona gore secerseniz sevinirim. Benim aklımdakini aşağıda verdim yorumlarınızı bekliyorum.

VATAN COMPUTER - ASUS - GTX560 Ti DirectCU II GDDR5 1GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kart