Arkadaşlar merhaba,
Ben 3770K urun satın almıştım gecen aylarda ve urun bugun elime ulaştı yalnız urunu aldığımda satıcı Costa Rica oldugunu belirtmişti ve ilan başlıgında da aynı şekilde yazıyordu bende o yuzden aldım. Bugun urun elime ulaştı ve baktıgımda MALAY uretim olarak gozukuyordu direk kendisine mesaj attım bana Costa Rica dediniz ama MALAY uretim geldi ben değişimini istiyorum diye.
Değişimi kabul etti ancak bana şoyle bir mesaj attı bu forumda bilgili arkadaşlar mevcut doğrumu bu ?
"Oncelikle Costa Rica uretim, malezya uretim olayı intelde bitti hocam. 3930K'larda bile C2 revizyon olayı kalktı hepsi Malezya uretim. Yani ne 3930K'nın ne de 3770K'nın Costa Rica'da uretimi yok artık. Cunku Costa Rica Haswell uretimleri icin hazırlanıyor şu anda. Yani sizin Malezya uretim olan 3770K'nız Costa Rica'dan herşeyiyle farksız. Artık hepsi son revizyon. Tek uretim yeri artık malezya...
İlla Costa Rica istiyorum ben diyorsanız işlemciyi kesinlikle acmayın bi araştırayım. Kıyıda koşede birilerinde Costa Rica kalmış olabilir. Ona gore alır yollarım, elinizdekinide vereceğim adrese gonderirsiniz..."
Genişletmek icin tıkla...
Eğer doğru ise bu arkadaşlar değiştirmemin anlamı var mı yok mu ? Sizce bunu kullanayım mı yoksa illa imkan varken Costa Ricamı olsun ? Bu arada internette fotoğraf buldum MALAY uretim 95W olarak gosteriyor buyrun;
Costa Rica uretim ise 77W olarak gosteriyor;
Yalnız bendeki MALAY uretim olmasına rağmen 77W olarak gosteriyor. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.