Merhaba, başlıkta yazdığı gibi kasanın ustune kola dokuldu. Ne yapacağımı bilemiyorum, o yuzden buraya yazıyorum. Elim kaydı ve kola, Power reset jak girişi ile 2 adet USB girişinin tam uzerine dokuldu. Hemen PC'yi kapatıp uzerini pecete ile sildim. İcini de aynı şekilde temizledim. Ondeki fanların uzerindeki SATA SSD'nin uzerinde de kola vardı, onları da pecete ile sildim. Biraz bekledikten sonra PC'yi actım ve sorunsuz şekilde calıştı. Bilgisayar bir sure daha acık kaldı, sonra kulaklıkta ara sıra ses kopmaları başladı ve ekran goruntusu gidip geldi. PC'yi kapatarak monitor kablosunu birkac kez tak-cıkar yaptım, ancak kasa goruntu vermedi. Ekran kartının fanları calışıyordu. Başka birkac deneme daha yaptım, ancak sorun duzelmedi ve fanların LED'leri yanıp sonmeye başladı. Bunun uzerine BIOS pili cıkardım ve tekrar taktım, ancak aynı sorunlar devam etti. Sonra pili cıkarıp ekran kartını sac kurutma makinesinin soğuk ayarında calıştırarak PC'nin icine tuttum. Power butonunun icine, ekran kartının icine ve PC'nin neredeyse her yerine tuttum. PC'yi actığımda ekran geldi, sonra gitti. Ardından PC kendiliğinden kapanıp tekrar acıldı ve Windows kurtarma moduna gecti (bu surecte LED'ler yanıp sonmeye devam etti). Bilgisayarı yeniden başlat seceneğine bastıktan sonra goruntu tekrar gitti ve ekran kartının fanları calışmadı. Şimdilik bıraktım, yarın sabah tekrar acmayı deneyeceğim. Bu konu hakkında onerilerinizi bekliyorum.