arkadaşlar merhaba. internet paketi olarak superonline fiber int. kullanıyorum daha yeni gectim akk yı aşacak fırsatım bile olmadı daha. net telefonumda 45 mbit falan bilgisayardan baktığımda ise 1-2 arası anca cıkıyor wifi full gozukuyor. chrome tarayıcı kullanıyordum bir sekme acıkken işlem yoneticisinde 6 işlem calışıyor olarak gorunuyordu. virus olabileceğini duşundum antivir, kaspersky(deneme surumu ), eset32 ( deneme surumu) birde adı aklımda kalmadı ama bir programla daha tarama yaptım virus falan bulunamadı bende format attım. sorunum halen duzelmedi tekrar chrome kurmadım şuan kullandığım tarayıcı firefox ondada şimdi sadece kullandığım bu sekme acık olmasına rağmen firefox.exe *32 işlemi iki tane gorunuyor birisi yaklaşık 150k biriside 190k (memoryde yazan yazıları girdim bana fazla geldiği icin). bilgisayar lenova g510 işletim sistemi windows 7 ultimate service pack 1
not: sorunun ortaya cıkmasıyla internet sağlayıcımı değiştirmem aynı zamanlara denk geldi yani verilen yeni modemle ilgili belki bir sıkıntı olabilirmi bilmiyorum uyumsuzluk falan gibi sonucta telefonda internet cok iyi.benim aklıma birşey gelmiyor arkadaşlar yardımlarınız icin şimdiden cok teşekkur ederim iyi gunler.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- İnternet Servis Sağlayıcıları
- aynı internet telefonda hızlı pcde yavaş