Oncelikle herkese merhaba arkadaşlar,boyle guzel bir gunde kotu bir haber paylaştıgım icin uzgunum.Her neyse size kısa bir hikaye anlatacağım..
Gecenlerde VINN a muhtac olduğum bir durumla karşılaştım (Allah kimseyi o duruma duşurmesin) 8GB internet 50TL vermek durumunda kaldım bir oğrenci icin duşunun olayı ^^ Her neyse VINN Pc'ye taktım Ağ şebekesi Yok diyor falan filan derken kafayı yedim Aradım Turkcell'i hattı cıkarın androide takın dedi denedik telefonda hat calışıyor VINN'a geri takınca gene aynı sorun Turkcell'i aradım tekrardan bu sefer şoyle bir şey dediler: "Cihazınızın İMEİ adresi calınmış." bu ne demek diye soranlar icin hemen acıklayayım.Arkadaşlar bu yurt dışından bir arkadaşın kendi ulkesinde daha pahalı diye VINN aletini veya herhangi bir aleti yurt dışında satın alıp onu ulkeye getirip sonra onu kırdırmasıdır.Bunu kırııncada Turkiyedeki herhangi bir VINN'ın işte benim aletim diyerek;orjinal sahibi ise kacakcı gorunmesini sağlayan durumdur.Benim cevabımda Turkcell'e bunu duzeltebilirimisniz şeklinde olunca malum kibar olunca başlarından savma huyları var..Bilgi Teknolojiye yonlendirdiler(Bkz:BTIK)Orayla iletişime gectim dedilerki biz bu sorunu cozemiyoruz onlarda KVK'ya yonlendidiler.KVK'yı aradım tam olarak 59 dk hatta bekledim kimse acmadı.Ertesi gun tekrar aradım bu sefer 34 dk surdu gene kimse acmadı.BTIK tekrar aradığımda bu sorunu cozse cozse Turkcell Superonline'deki teknoloji birimi cozermiş.Hemen bir heyecanla Superonline aradım oyle bir birim yokmuş D daha doğrusu İLGİLENMİYORLARMIŞ..Ama size yardımcı olayım dedi zahmet olacak dedim.Yetkili Turkcell bayisine durumu bildirin dedi.Dediklerini yaptım depar atarak yetkili servisle iletişime gectim onlarda beni KVK'ya yonlendirdiler....Kısaca bir ozet arkadaşlar sokak koşelerindeki Telefon VINN vb aletleri kıran bu işi 20Tl ye yapan formatcı abileri hepiniz biliyorsunuz.Onlara aletlerini kırdırıp bizi butun bir hafta resmi kurumların kolesi yapıp sonra bizimde ORJİNAL ALETLERİMİZİ kırdırmamızı sağlayan yurt dışına gitme imkanı olupda 50TL fazla para odemeyip formatcılara bizi muhtac eden mubarek arkadaşlara soyluyorum yaptıgınız ayıp.Ah y
azmayı unutmuşum KVK yonetimiylede konuştum email adresi verdiler ne zaman atmışım hala cevap yok resimden bakarsınız.Tek dileğim boyle yuksek makamlarda calışıp her gun pc başında oturup Counter oynamakla dizi seyretmekle ulke kalkındırmaktan bahseden her kardeşimizin hak ettigi makam veya mevkiye duşmesidir...