İyi forumlar Technopat ailesi, başlıkta belirttiğim gibi ekran kartımı değiştirmek istiyorum.
Sistemimi sıfırdan 2009 yılında kurdurmuştum* ve şuan icerisinde GeForce 9600 GT bulunmakta. Gunumuz oyunlarını acmaya yetsede (GTA IV, Hitman Absolution, ...)
fpsnin 30'un altına duşmesiyle başlayan takılmalar ve DirectX 11 desteğinden yoksun olması işin tadını bir nebze kacırıyor.
Sıfırdan yeni 'i' işlemcili ve ssd'li bir bilgisayar toplamak istesemde daha cok para biriktirmem gerekecek
o yuzden sadece ekran kartımı yukseltip en az 1-1,5 sene daha idare etmesini istiyorum

GeForce 9600GT'nin yerine MSI GTX 660 (TeknoBiyotik: MSI nVIDIA GTX 660 Twin Frozr 2048MB DDR5 192 Bit Pci Ekspres Ekran Kartı (N660 TF 2GD5/OC) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri)
koymak istiyorum. Bu noktada merak ettiğim olay mevcut guc kaynağımın destekleyip desteklememe durumu.
*Kasamı kendim yapmayıp hazır kurdurduğum icin guc kaynağı hakkında bir fikrim yok o yuzden buraya resmini ekliyorum

https://www.box.com/s/hivke0yklt9bqjrl085d

Ekstra bilgi gerekirse diye kısaca sistemi ozetleyeyim;

İşletim Sistemi Windows 8 Pro 32bit İşlemci : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz Anakart: Gigabyte G31M-ES2L RAM : 2+1 3GB DDR2
Eksik bir bilgi varsa hemen tamamlamaya calışırım. Herkeze iyi forumlar