Merhaba, en baştan itibaren size gunlerdir yaşadığım sorunları anlatacağım 3 gun once bilgisayarım acıldığında d3d9.dll Windows icin uygun değil tarzı bir yazı cıkıyordu yazının sonunda hata durumu 0xc0000020 yazıyordu. Biraz araştırma yaptım ve hata cozumunun System32 ve SysWOW64 dosyalarının icinde olan d3d9.dll dosyalarını değiştirmem gerektiğini gordum, internetten d3d9.dll dosyayı indirerek bahsettiğim 2 dosyanın icinde olan d3d9.dll dosyasını silerek indirdiğimi dosyaların icine attım ve bilgisayarımı yeniden başlattım, bilgisayarım yeniden acıldığında hatayı almıyorum diye sevindim ve artık rahatca oyun oynayabilirim dedim.

Sonra Overwatch simgesine bastığımda 0xc000007b hatasını aldım ve neredeyse Zoom ve Opera dışında hicbir şey acılmıyor. LoL'e girmek istediğimde yazısı geliyor daha sonra kapanıyor. Overwatch girmek istediğimde 0xc000007b hatası alıyorum. YouTube'da Technopat videosunu izledim processmonitor ile hata aradım ve genel olarak d3d9.dll ve diSABLE26178932 hataları vardı. Şimdi asıl sorun şu bu bilgisayara format atmam imkansız format atmadan bunu cozmenin bir yolu var mı?

Not: SFC /scannow ve dsım komutlarını denedim ikisi de bir zaman sonra hata veriyor işleminizi gercekleştiremedik diyor.
Kısa ve oz uygulamalarım d3d9.dll-0xc0000020 hatası veriyordu kendimce cozdum derken artık uygulamalarım 0xc000007b hatası veriyor eskiden d3d9.dll hatası verirken en azından oyun oynayabiliyordum sadece bilgisayar acıldığında bir hata alıyordum. O kadar artık internete girmek dışında bir şey yapamıyorum, formatsız elimden ne gelir?