Ne yaparsam yapayım 0xc000007b hatasını cozemiyorum. Olmuyor driverlar, DirectX gibi butun yazılımlar Microsoft'un sitesinden. Yani her şey guncel ama olmuyor. En son artık milletin verdiği DLL'leri gidip SysWOW64'e falan atıyorum.

Format attıktan sonra oldu her şey, formattan once olmuyordu, hani bir surucuyu kurmadım desem kurdum hepsini tek tek elimle kurdu. Format sonrası ilk işim ekran kartı driveri yuklemekti. Yukledim ve hala guncel tutuyorum. Sonra Windows 10 guncellemelerini yapıyorum, DirectX ve Microsoft Visual vb uygulamarı kendi sitelerinden yukledim. Sonra oyunlarımı yukledim.

İlk once GTA 5'de 0xc7b hatası verdi ama onu da forumdaki birkac arkadaşla hallettik sağ olsunlar cozduler sorunu. Her neyse şimdi de mound & and Blade Warband'a alıyorum bu hatayı, korsan surum vardı bende bu yuzden şimdi satın aldım gene aynı. Bu arada o milletin verdiği DLL'leri hemen format sonrası yuklemedim yani her şeyi guncelledim. Hata devam ediyordu. En son gına geldi yukledim.

Logfile MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com