El ile DLL kopyalandığında veya format attıldığında karışılaşılabilen bir sorun.

Aynı hatayı, CrashReportClient.exe adı altında da alabilirsiniz, onun icin de aynı cozum yontemlerini uygulamayı deneyebilirsiniz.

Gozlemlediğim kadarıyla, bu uygulamadaki 0xc000007b hatalasının sebebi genellikle xinput1_3.dll ve D3DCompiler_43.dll DLL'leri. Cozume gecelim:

Aşağıdaki konumlardan belirtilen DLL dosyalarını silin.

C:WindowsSysWOW64xinput1_3.dll
C:WindowsSystem32xinput1_3.dll

.

C:WindowsSysWOW64D3DCompiler_43.dll
C:WindowsSystem32D3DCompiler_43.dll

Sildikten sonra, DirectX İndirme Aracı'nı kurmalısınız.

DirectX İndirme Aracı Bazı oyunların calışması icin gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak arac. Bu arac eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
www.technopat.net

Kurulum esnasında bunun gibi bir hata alırsanız aşağıdaki rehbere gore DirectX.log ve DXError.log dosyalarını paylaşarak yeni konu acabilirsiniz.

DirectX.log ve DXError.log Dosyalarını Paylaşma Bazen DirectX kurulurken ''An İnternal System Error Occurred'' hatası alabilirsiniz. Bunun sebebi genelde internetten indirilen DLL'ler oluyor. Bunun son derece yanlış olduğunu soyluyoruz zaten. Hata alan kullanıcıların hata raporlarını paylaşması gerekiyor. Bu raporlar DirectX.log ve...
www.technopat.net

NOT: Bu cozumu, cozulen konuların geneline bakarak oluşturdum, sorununuz cozulmezse Process Monıtor ile hata raporu oluşturup yeni konu acınız. Konulara beni etiketleyebilirsiniz.

Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Merhaba, calışmayan oyunların veya uygulamaların neden calışmadığını cozmek icin yepyeni bir yontem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yontemi daha once Sosyal'de burada FIFA 15 icin kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
www.technopat.net

Surprizbozan: Cozulen konulardan bazıları. Cozuldu: Epic Games Launcher 0xc00007b hatası Merhaba bilgisayarıma Epic Games'i yukledim fakat acmaya calıştığımda 0xc00007b hatası alıyorum, bilgisayarımda herhangi korsan, crackli vs bir oyun yok. Ekran kartım guncel, Windows guncel. D3DCOMPILER_43.dll silip yuklemeyi denedim log dosyam aşağıda. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkur...
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games Launcher 0xc00007b hatası https://drive.google.com/file/d/1gnrheAJQex2xaLcmaEYrqiCkEtP3mGAa/view?usp=sharing Videodaki adımları uyguladım ama başlatırken hala aynı hatayı alıyorum. Microsoft C++ dosyalarının da hepsini kurdum ama duzelmedi.
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games CrashReportClient.exe 0x000007b hatası Merhaba, sistem coktuğu icin PC format attım attıktan sonra Epic Games Launcher indirdim. Kurdum ve acmaya calıştığım zaman hata veriyor. Sosyaldeki tum konulara baktım ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Process Monitor raporu: https://dosya.co/vm9msdfwh3ue/Logfile.PML.html
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games Launcher 0xc00007b hatası Merhaba, Epic Games Launcher'i acmaya calıştığımda 0xc00007b hatası alıyordum, sitede gorduğum bazı cozumleri denerken D3DCOMPILER_43.dll dosyasını sildim fakat şimdi de D3DCOMPILER bulunamadı hatası alıyorum. DirectX yukleme aracından DirectX yuklediğimde ise yukleme gercekleşmiyor ve...
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games "0xc000007b" hatası Aynı sorunla ben de karşılaştım raporuma bakar mısınız? Logfile.rar
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games Launcher "0x00007b" hatası Epic Games'e girdiğimde bu hatayı veriyor. YouTube'deki videoyu izledim yaptım ama olmadı yardımcı olur musunuz?
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games Launcher "0xc000007b" hatası Bilgisayarıma format attı, Epic Games yukledim tıklıyorum bu hatayı veriyor, yardım ede bilecek varsa sevinirim. https://drive.google.com/file/d/1oodSQHCwX9Wyxn3c5KnPEPaRVCOt6yal/view?usp=sharing
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games 0xc000007b hatası Merhabalar, Epic Games'i acmaya calışırken hala hatayı alıyorum videodaki yaptığınız her şeyi yaptım ama olmadı. Logfile
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games Launcher "0xc0000007b" hatası İyi gunler, gectiğimiz gunlerde Rainbow Six Siege'de aynı hatayı aldım. Gene buradan edilen yardımlarla o hata duzeldi ama şimdi de Epic Games launcherina girerken bu hatayı alıyorum. Process Monitor ile yaptığım hata raporunu ekliyorum. Yardımcı olursanız cok mutlu olurum. hata raporu
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games "0xc000007b" hatası Arkadaşlar Epic Games'i acmaya calışırken bu hatayı alıyorum(0xc000007b). Konulardan baktığım uzere logfiles istiyormuşsunuz yapmaya calıştım. Yardımcı olursanız sevinirim: https://yadi.sk/d/7hjw2cNDR0Huow
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games Launcher 0xc000007b hatası Epic Games Launcher'ı acarken 0xc000007b hatası alıyorum, ne yapmalıyım?
www.technopat.net

Epic Games Launcher.exe 0xc000007b Hatası Dun Fortnite indirmek icin Epic Games Launcher kurdum. Epic Games Launcher'dan Fortnite bolumune girip yukleye bastığımda once 0xc000007b hatası aldım. Cozumu nedir?
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games Launcher 0xc000007b Hatası Arkadaşlar dun Epic Games yukledim. Epic Games actığım itibaren 0xc000007b hatası veriyor. Yardım eder misiniz? Raporum: Logfile.rar
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games Launcher 0xc000007b hatası Oncelikle iyi gunler, ilk olarak FarCry 3 ve CoD Modern Warfare'da DLL hataları aldım. Hata aldığım DLL dosyalarını indirdim ve yerleştirdikten sonra Modern Warfare'ı rahatca actım ama FarCry 3 bu defa da 0xc000007b hatası vermeye başladı. Process Monitor kullanarak yaptığınız cozumu denedim...
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games 0xc000007b Hatası Merhaba, Epic Games'e girerken ''Uygulama duzgun olarak başlatılamadı (0xc000007b)'' hatasını alıyorum. DirectX tekrar yukledim fakat gecmedi. Sitedeki aynı sorunun cozumlerine baktım, logfile.rar diye bir dosya paylaşıp arkadaşlar yardım ediyor ama o dosyayı nereden bulacağımı bilmiyorum...
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games Launcher 0xc000007b hatası Epic Games Launcher 0xc000007b hatası almaktayım. Raporlar. Logfile https://www.mediafire.com/file/vh13nswnmz8b9xb/EpicGamesLauncher.rar/file
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games Launcher 0xc000007b Hatası Logfile.rar Selamlar. Epic Games Setup'u indirdim kuruldu. Epic Games Launcher'e tıkladım karşıma cıkan lanet hatayı bir turlu yapamadım 0xc000007b hatası tam tamına 4 haftadır araştırıyorum. Bir turlu olmadı sizden yardımcı olmanızı istiyorum.
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games Launcher 0xc000007b Gencler laptobuma dun Epic Games Launcher indirdim ama acılmıyor. 0xc000007b hatası alıyorum. Ne yapacağım? Buraya hata raporunu bırakıyorum:Logfile.rar
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games 0xc000007b hatası Oncelikle merhaba, Epic Games Launcher'a girmeye calıştığımda "CrashReportClient.exe" dosyası tarafından 0xc000007b hatası ve bu hatayla birlikte arkada acılan kucuk pencereden "Epic Games Launcher durduruldu" hatası almaktayım. Ek bilgi olarak Windows 7 Home Basic kullandığımı, Launcher'ı daha...
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games 0xc000007b hatası Sistemim: Ryzen 5 2600 3.40GHz. RX 570 4 GB. 16 GB RAM. Windows 10 Pro 64-Bit Dune kadar bir sorunum yoktu her şey duzgun calışıyordu. Dun Need for Speed indirdim bununla birlikte Origin'de mecburi olduğundan o da indi, ama acmaya calıştığımda Origin 0xc000007b hatası veriyordu araştırdım yine...
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games Launcher 0xc000007b Hatası Fortnite kurmak icin Epic Games Launcher indirdim fakat Launcher'e girerken CrashReportClient.exe hatası alıyorum. Uygulama duzgun olarak başlatılamadı(0xc000007b). Process Monitor: Logfile.rar @Recep Baltaş
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games Launcher 0xc000007b hatası Fortnite'ı acmadan once Epic Games Launcher'i acıyoruz fakat bende acılırken 0xc000007b hatası veriyor ve uygulama duzgun olarak başlatılamadı diyor. Ne yaparsam yapayım bir turlu duzelmedi, yardım ederseniz sevinirim. Process Monitor raporum burada; Logfile.rar
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games Launcher 0xc000007b Hatası Herkese iyi gunler. Ben de herkes gibi Epic Games Launcher'da 0xc000007b hatası alıyorum ve sayfadaki cozumleri uyguladım ama olmadı. Ekte logfile dosyamı paylaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. https://drive.google.com/file/d/1etGwmWypmMWWfal3g_biENNzIL0-Y3X5/view?usp=sharing
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games 0xc000007b hatası Herkese iyi gunler. Notebookuma dun format attım. Bugun Epic Games Launcher indirip uygulamaları yuklemek istedim ama karşıma cıkan "0xc000007b" hatası yuzundn hicbir şey yapamıyorum. Bilgisayarımın suruculeri tamamen sorunsuz kurulu. Ekran kartı guncel. DirectX'i birkac kez tekrar kurdum ama...
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games Launcher 0xc000007b hatası 0xc000007b hatası aldığım oyunların Process Monitor ile hata raporunda wow64log.dll dosyası eksik olarak gozukuyor.
www.technopat.net

Cozuldu: Epic Games Launcher 0xc000007b hatası Oyunu acıyorum 0xc000007b hatası alıyorum, ne yapmam lazım? 1 haftadır internette her şeyi yaptım olmadı.
www.technopat.net