Uyarı: Buradaki cozum cozulen konuların geneline bakılarak oluşturulmuştur, eğer sizin sorununuzu cozmezse yeni konu acıp Process Monitor raporu paylaşın.
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Merhaba, calışmayan oyunların veya uygulamaların neden calışmadığını cozmek icin yepyeni bir yontem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yontemi daha once Sosyal'de burada FIFA 15 icin kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
www.technopat.net
Gelelim cozume. Gorduğum kadarıyla bu uygulamadaki 0xc000007b sorunu msvcp140.dll ve vcruntime140.dll dosyaları yuzunden oluyor. Bunu cozmek icin de:
İlk olarak aşağıdaki konumlardan ilgili dosyaları kaldırın. C:WindowsSysWOW64vcruntime140.dll C:WindowsSysWOW64msvcp140.dll C:WindowsSystem32vcruntime140.dll C:WindowsSystem32msvcp140.dll Sonra denetim masasından C++ 2015-2017-2019 iceren paketleri kaldırın. Son adım, aşağıdaki dosyaları indirip kurmak olacak. Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını secin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) surumu kurmalısınız.
Konunun başında da belirttiğim gibi, bunları yapmak sorunu cozmezse yeni konu acın. Bu cozumle cozulen konulardan bazıları:
Surprizbozan Cozuldu: EBA canlı ders 0xc000007b hatası EBA canlı derse giremiyorum 0xc000007b hatası alıyorum.
www.technopat.net
Cozuldu: EBA 0xc000007b Hatası Merhaba, EBA da canlı derse girerken 0xc000007b hatası alıyorum. Process monitor sonucu aşağıdaki gibidir. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkurler şimdiden. RAPOR
www.technopat.net
Cozuldu: Eba Canlı Ders 0xc000007b hatası DLL dosyalarını netten indirip 32 ve 63 Bit'i yanlış dosyaya kopyalamışım EBA canlı derse girmiyor 0xc000007b hatası veriyor. Lutfen yardım edin neyi silip tekrar yukleceğim

www.technopat.net
Cozuldu: EBA 0xc00007b hatası Bu hatayı alıyorum nasıl cozebilirim? [Cozuldu] EBA canlı ders 0xc000007b hatası - Technopat Sosyal bu konuda denenleri yaptım ama yine de duzelmedi. Yardım edin 10dk sonra dersim var!
www.technopat.net
Cozuldu: EBA 0xc000007b hatası Merhaba. EBA Canlı Ders uygulamasında Uygulama Duzgun Olarak Başlatılamadı (0xc000007b) hatası alıyorum. Daha onceki konulara yazdıklarınıza bakarak Microsoft Visual C++ paketlerinin x64 ve x86 versiyonlarını da kurdum. Ancak hata devam etmekte. Yardımcı olabilir misiniz? Raporu buradan...
www.technopat.net
Cozuldu: EBA "0xc000007b" hatası Eba eskiden normal calışıyordu. Yaklaşık 6 gun once MudRunner oyununu oynamak istediğimde msvcp140.dll ve vcruntime140.dll eksik hatası almıştım. İnternetten baktığımda msvcp140.dll yi Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 indirerek cozdum. vcruntime hatasını ise internetten indirip...
www.technopat.net
Cozuldu: EBA 0xc000007b hatası Herkese iyi gunler. 0xc000007b hatasını bende aldım ve Visual Studio paketlerini de indirdim fakat yine olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
www.technopat.net
Cozuldu: EBA 0xc000007b hatası Selamlar. EBA canlı ders girmeye calıştığımda bu hatayı alıyorum. Canlı derslere bağlanamıyorum. LogFile dosyasını bırakıyorum. Logfile.rar yardımınız icin şimdiden sağ olun.
www.technopat.net
Cozuldu: EBA canlı ders 0xc000007b hatası Merhaba arkadaşlar. Bugun canlı derse katılmak icin EBA'nın canlı ders uygulamasını indirdim fakat 0xc000007b hatası alıyorum. Process Monitor ile rapor kaydı oluşturdum. Bakıp yardımcı olabilir misiniz? Teşekkurler. Google Drive log dosyası
www.technopat.net
Cozuldu: EBA Canlı Ders 0xc000007b Hatası Merhabalar arkadaşlar. Şu sıralar bilgisayara format attım ancak, şu anda EBA canlı ders uygulaması acılmıyor. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkur ederim. Not: Bu konunun cozume ulaşması icin sanırım buraya bir dosya yollamam gerekiyor. Nasıl yapabilirim acaba?
www.technopat.net
Cozuldu: EBA canlı ders 0xc000007b hatası Merhaba. Ben gecenlerde bir oyun indirdim ve oyun icin vcruntime140.dll bulunamadı dedi. Ben de kendim elle kopyala yapıştır yaptım. EBA canlı ders zamanı gelince uygulamada 0*000007b hatası verdi. Sonra birkac video izledikten sonra Technopat'ın şubat 2018'de cektiği videoda dediği şeyleri...
www.technopat.net
Cozuldu: EBA canlı ders 0xc000007b hatası Merhaba, EBA canlı ders uygulamasının hatalarıyla uğraşmakla meşguluz. Videoda anlatılan log dosyasını aldım. Ekliyorum. Yardımcı olursanız cok memnun olurum. https://www.dosyaupload.com/7fpx Sistem bilgilerimi de ekliyorum: Operating System: Windows 10 Pro 64-Bit (10.0, Build 18362)...
www.technopat.net
Cozuldu: EBA canlı ders acılmıyor https://ogrencibartinedu-my.sharepoint.com/:u:/g/personal/16010501050_ogrenci_bartin_edu_tr/EZOQ2f1dpgpDiQL8CsV30o0B9UBnJwETEg1QqNwPIVWIbA?e=C 42hdz Process ile kaydım budur. Sitedeki her yolu denedim lutfen yardım eder misiniz? Yarın ders acmam gerekiyor.
www.technopat.net
Cozuldu: EBA canlı derse girerken 0xc000007b hatası Onceden canlı derse giriyordum fakat format attıktan sonra girerken vcruntime144.dll ve mscvp140.dll hatası alıyorum program indirim attım ama bu seferde 0x00007b hatasından aldım o yuzden geri sildim yuklediklerimi. Ve Process Monitor yukledim 0x00007b hatasını aldıktan sonra ama gerisini...
www.technopat.net
Cozuldu: EBA canlı ders uygulaması 0xc000007b hatası msvcp140.dll dosyasını silip aşağıdaki linkleri indirip kurdum. Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center Fakat bu dosyaları...
www.technopat.net
Cozuldu: EBA 0xc00007b hatası Bu hatayı alıyorum nasıl cozebilirim? [Cozuldu] EBA canlı ders 0xc000007b hatası - Technopat Sosyal bu konuda denenleri yaptım ama yine de duzelmedi. Yardım edin 10dk sonra dersim var!
www.technopat.net
Cozuldu: EBA 0xc000007b hatası Selamlar. EBA canlı ders girmeye calıştığımda bu hatayı alıyorum. Canlı derslere bağlanamıyorum. LogFile dosyasını bırakıyorum. Logfile.rar yardımınız icin şimdiden sağ olun.
www.technopat.net
Cozuldu: EBA canlı ders acılmıyor https://ogrencibartinedu-my.sharepoint.com/:u:/g/personal/16010501050_ogrenci_bartin_edu_tr/EZOQ2f1dpgpDiQL8CsV30o0B9UBnJwETEg1QqNwPIVWIbA?e=C 42hdz Process ile kaydım budur. Sitedeki her yolu denedim lutfen yardım eder misiniz? Yarın ders acmam gerekiyor.
www.technopat.net
Cozuldu: EBA canlı ders 0xc000007b hatası EBA canlı derse girmeye calıştığımda 0x000007b hatasını alıyorum. Onceden GTA 5 acılmıyordu mvsp 140 DLL hatasını alıyordum sonra internetten elle duzeltmeye calıştım duzeldi. Ama bu sefer EBA canlı derse giremiyorum. Technopat'ın videosunu izledim ama 4. dakikadan sonra anlamadım. Yardım eder...
www.technopat.net
Cozuldu: EBA 0xc00007b hatası Anlatılan her şeyi yapıyorum ama olmuyor. Cok onemli. Derslerime giremiyorum.
www.technopat.net
Cozuldu: EBA 0xc00007b hatası Merhaba arkadaşlar EBA canlı derslere katılırken başlıktaki hatayı alıyorum, aynı hatayı Adobe Premier Pro'da da alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
www.technopat.net
Cozuldu: EBA canlı ders 0xc000007b hatası Acılan aynı konuda verilenlerin (linkteki her şeyi indirip kurdum) hepsini yaptım duzeldi ama bu seferde MCVSP140.dll ardından da VCRUNTIME140.dll hatası vermeye başladı.
www.technopat.net
Cozuldu: EBA 0xc00007b hatası Anlatılan her şeyi yapıyorum ama olmuyor. Cok onemli. Derslerime giremiyorum.
www.technopat.net
Cozuldu: EBA canlı ders 0xc000007b hatası Merhaba, aynı uygulamada aynı hatayı ben de aldım, yukarıda dediklerinizi de yaptım ama hata devam ediyor, bir cozum oneriniz var mı bununla ilgili, 2 gundur denemediğim yol kalmadı. Process Monitor ile rapor kaydı oluşturdum. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkurler. Google Drive log dosyası
www.technopat.net
Cozuldu: EBA Canlı Ders 0xc000007b Hatası Merhaba, EBA'dan canlı derse girmeye calıştığımda bu hatayı alıyorum. Logfile dosyasını buradan paylaşayım. https://drive.google.com/file/d/1oPJ2d0xTm_y46Nxa_OB5Ik5hPAz-DHh2/view?usp=sharing Yardımlarınız icin şimdiden teşekkur ederim.
www.technopat.net
Cozuldu: EBA canlı derse girerken 0xc000007b hatası Onceden canlı derse giriyordum fakat format attıktan sonra girerken vcruntime144.dll ve mscvp140.dll hatası alıyorum program indirim attım ama bu seferde 0x00007b hatasından aldım o yuzden geri sildim yuklediklerimi. Ve Process Monitor yukledim 0x00007b hatasını aldıktan sonra ama gerisini...
www.technopat.net
Not: Bazı konularda burada belirtilen dosyaların hepsi silinmiyor, goreceğiniz uzere. Bu genel bir cozumdur, hata cıkarmayan dosyayı silseniz bile attığım yazılımlar tekrardan kuracağı icin sorun olmayacaktır. İyi dersler