Aylık kitap dergisi Okur'un tanıtım sayısı cıktı. Okuyucusuna kitap merkezli bir hayat teklif eden Okur ’da kitaba dair ne varsa bulabilirsiniz; kitap tahlilleri, yeni cıkan kitapların tanıtımları, roportajlar, kitapların hususi hikayeleri… Okur ’un tanıtım sayısı olan bu sayıdan sonraki sayının Ocak 2017 ’de okuyucuya sunulması planlanıyor.

DERGİCİLİĞE VE KİTAPLARA GONUL VERENLER

Okur`ın editoryal kadrosu, danışman kurulu ve yazarları ise dergiciliğe gonul vermiş, kitapların ruhuyla nefes alabilen, yazmaya; duşunmeye gonul vermiş isimlerden oluşuyor.

Okur`un kunyesi şu şekilde:

Sorumlu Yazı İşleri Muduru: Yusuf Temizcan

Yayın Danışmanı: Asım Gultekin

Akademik Danışma Kurulu: M. Fatih Andı, Ahmet Kavas, Suleyman Seyfi Oğun, Metin Karabaşoğlu, Tahsin Gorgun

Yayın Kurulu: Mehmet Lutfi Arslan, Suleyman Ragıp Yazıcılar, Yusuf Temizcan, Hamit Kardaş, Selim Tiryakiol, Salih Yuztgenc, Gokhan Gokcek

Gorsel Yonetmen: Seyfullah Bayram, Abdurrahim Yuce

Mutfak Ekibi: Esat Mucahit Eskimez, Halil İbrahim Gurgenc, M. Omer Kurnaz

ANADOLU'YU MAYALAYAN KİTAPLAR

“Anadolu ’yu Mayalan Kitaplar” dosya konusuyla hazırlanan bu sayıda Mehmet Lutfi Arslan ’ın giriş mahiyetinde kaleme aldığı “Niyet Ettim Okumaya” başlıklı bir yazısı, Metin Karabaşoğlu ’ndan “Editor Kitabın Neresinde?”, Ahmet Kavas ’tan “Tercumenin Bir Hikayesi Olmalı”, Mustafa Kirenci ’den “Yayımlayamadığım İki Kitap”, Suavi Kemal Yazgıc ’tan “Yanlış İsimli Kitaplar”, İbrahim Sadri ’den “Yaşamak Adındaki Mucevher” başlıklı yazılar mevcut. Yunus Emre Tozal, Mustafa Kutlu ’nun son kitabı İyiler Olmez uzerine, Ayşegul Genc ise Kurk Mantolu Madonna ve Bir Yobazın Gunluğu kitaplarının karakterleri uzerine “Arzuda Maria Puder, Hayalde Mona Roza, Gercekte?” isimli bir tahlil yazısı yazdı. İhsan Fazlıoğlu, Ergun Yıldırım, Enver Gulşen ve Yasin Cetin ile yapılan birbirinden guzel roportajlar sizleri bekliyor. Keşke cevrilse koşesinde Turkce ’ye henuz kazandırılmamış olan kıymetli kitaplardan bahsediliyor.

Yayın dunyasına yeni bir soluk katacağına inandığımız Okur Dergisi ’nin uzun yıllar boyunca okuyucusuna ve kultur-sanat dunyasına guzel hizmetlerde bulunacağına inanıyoruz.

Okur`un tanıtım sayısını, TUYAP Kitap Fuarı`ndaki Erkam Yayınları Standından veya Uluslararası Genc Derneği`nden temin edebilirsiniz.

Bilgi icin: www.okurdergisi.com

E-posta: [email protected]

Facebook, Twitter, ınstagram: okurdergi

Kaynak: Genc Dergisi
İslam ve İhsan