Merhaba. Başlıkta yazdığım soruyu acıklayayım. Orneğin bir kişi GTA V'de 0xc000007b hatası alıyor. Process Monitor ile rapor oluşturup konu acıyor. Hatanın kaynağı mesela msvcp140.dll ve vcruntime140.dll dosyaları diyelim, ki GTA V'deki bu hatanın sebebi de %99 bu dosyalar oluyor zaten. Rapora bakarak bu dosyaları silmesini istiyorum ve ardından gerekli paketleri kurmasını soyluyorum. Ama bunu soylerken biraz ezbere soylemiş gibi hissediyorum cunku benim bildiğim kadarıyla dosyalar eksik de olsa, hatalı da olsa Process Monitor raporunda aynı tipte gozukuyor. "name not found" şeklinde.

Demek istediğim şu, şimdi kullanıcıya zaten o konumda olmayan dosyayı silmesini soylediğimde garip kacıyor biraz. Cozum sayımın %40-50'si belki bu kategoridedir, DLL kaynaklı olmayan daha karmaşık Process Monitor raporlarını da cozduğum oldu ama eksik veya hatalı DLL dosyalarını nasıl ayırt edeceğimizi anlayamadım. Bu yuzden sorun yaşayanlara hep ilk silmesini ardından gerekli paketleri kurmasını oneriyorum, garanti olsun diye. Sonuc olarak, hatalı ve eksik DLL'leri ayırt edebileceğimiz bir yol var mı? Biliyorsanız ozellikle sizin cevabınızı bekliyorum. @Emre C