Arkadaşlar sınıfımdan nefret ediyorum.oncelikle başından bir anlatayım.6. sınıfa
başlarken oldu herşey .5. sınıfta sevmediğim kişiler 6 ya gecerken karma oldu
bizim sınıfta başka sınıflar dan da herkes tembel .ve en nefret ettiğim sınıftaki bir
kac kişiye ezilmek . cusseleri biraz buyuk 7 ye başladık işte .bu nefret ettiklerim 4

kişi en başta 2 sinin cussesi buyuk 1 i kucuk şişko bişey oda sapık onun icin ondan
nefret ediyorum.1 i sınıfın ağası havası var.işte mesela merdivenlerden inerken

arkadan ittiriyor . (yani bunlar kucuk şeyler ama 2 yıldır bıktm sinirlenmeye başlıyorum.onun icn actım konuyu.)tenefuste kufur filan ediyorlar.Vuruyorlar.(kucukle sınıfın ağası diğer 2 side gerizekalı hani şu cussesine guvenen beyni olmayan insanlardan işte.)doverim moverim.ben bu sene taşınıcas başka okula gidicem hayallerini yaşıordm.fakat olmadı.herkese vuruyorlar eziyorlar .ne yapmalıyım arkadaşlar şimdi cok sinirlenip kavga cıkartıp disiplinlik olmak istemiyorum notlarım gayet iyi hepsi 5 (ovunmek gibi olmasın) sınıf 1.siyim bide yakın bi dostum var oda bu şeylere maruz kalıo aramızda konuşuyoruz.yani bıktım kafaya takmamaya calışıyorum olmuyor. Ne yapmalı ???? yorumları bekliyorum.