Benim Yoladığım Mesaj
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TURK TELEKOM Kesik Adsl’in Faturasını Kime Kesecek? Lanetlicocuk [18 Ekim 2007, 09:00]
Ben Turk Telekom ADSL abonesiyim, son 4-5 gundur bağlantımda sık sık kesilmeler oluyor. Cağrı merkezini aradığımda, bana arızanın duzeltilip haber edileceğini soyluyorlar. Evet bana arızanız giderildi diyegeri donuş yapıyorlar ama değişen hicbir şey yok, ben yine kopma yaşıyorum. Sorarım firma yetkililerine; bunun faturası kime? Hizmet alamadığım icin bana mı yoksa hizmet vermediğiniz icin size mi? Bence hizmet alamadığım halde faturayı ben odeyeceğim, sizce?
-------------------------------------------------------------------------
Verdikleri cevap
---------------------------------------------------------
21.Oca.2008 13:08
konu
RE: TURK TELEKOM Kesik Adsl'in Faturasını Kime Kesecek?
Sayın Muşterimiz,
web sayfasındaki ilgili yazınız uzerine gereken incelemeyi yapabilmemiz acısından bilgilerinizin yeterli olmadığı gorulmuştur.
ADSL hizmet numaranız veya alan koduyla birlikte ADSL’ inizin bağlı olduğu telefon numarasını şikayetinizle birlikte bize iletirseniz size yardımcı olabiliriz.
TTNet A.Ş.’ye gostermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkur eder, her turlu duşunce ve onerinizi bizimle paylaşmanızı dileriz.
Saygılarımızla,
TTNET A.Ş.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 mail arasında yaklaşık 3 ay var ve ben daha hala aynı sorunla karşı karşıyayım ve fala daha pişkinlikle kalkmışlar benden abune numaramı istiyolar ben zaten 1000 defa aradım verdim abone numaramı ne değişti? Beni size mahkum eden zihniyete ne dieyimki ........
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- Ağ Donanımı
- İnternet Servis Sağlayıcıları
- Telekomdaki hıza bak