"Uzaktan İslami İlimler Eğitimi" veren HUZEM'i eğitim sorumlusu Halil İbrahim Delen Bey ile konuştuk.HUZEM nedir? Kısaca bize bilgi verir misniz?
Kısa adı HUZEM olan Hudayi Uzaktan Eğtim Merkezi, adından da anlaşılacağı uzere internet ortamında sanal sınıflar uzerinden islami ilimler eğitimi veren bir sistemdir. İslami ilimler konusunda kendisini geliştirmek isteyen fakat fiziki olarak bir imkan bulamamış kişilere hizmet vermeyi amaclıyoruz.
HERKES HUZEM'E BAŞVURABİLİR
HUZEME'e kimler kaydoluyor?
İslÂmi İlimler oğrenmek isteyen herkes HUZEM'e başvuruda bulunabilir. Gecen yıl oğrencimizin %75'i farklı alanlarda lisans mezunu olup, iclerinde doktor, muhendis, imam, Kur'Ân kursu hocası, akademisyen, oğretmen gibi farklı iş sınıflarına mensup olanlar da vardı. Programımızda zaman ve mekan kaydı olmadığı icin yurtdışından katılanlar da oluyor.
HUZEM sertifika veriyor mu?
Evet. Ders donemi sonunda sınavlardan başarı ile gecen oğrenciler sertifika almaya hak kazanıyorlar.
ALANINDA UZMAN HOCALAR EĞİTİM VERİYOR
HUZEM'de hangi dersleri oğretiyorsunuz?
Huzem 2 donemden oluşuyor. 1. donemde 6, 2. donemde de 6 ders olamak uzere yılda toplam 12 ders veriyoruz. Derslere giren hocalarımız kendi alanlarında uzmanlar ve derslere ozel, notlar da hazırlıyorlar. Dersler ve hocalarımız şu şekilde: Ders programı icin tıklayınız...
DERSLERİ HER ZAMAN SEYREDEBİLİRSİNİZ
Dersler nasıl ve ne zamanları yapılıyor?
Dersler kayıt olan oğrencilerimize verceğimiz kullanıcı adı ve şifresi ile sanal sınıflar uzerinden canı olarak yapılıyor. Canlı dersleri kacıranlar daha sonra aynı derslere ulaşıp seyredebiliyorlar. Yani gecmiş dersleri seyretmeleri her zaman mumkun. Hocalarımız belirlenen program cercevesinden dersleri genelde akşam saatleri yapıyor.
HUZEM'e nasıl kayıt yaptırılabilir?
21 Eylul 2015 'e kadar devam edecek kayıtlarımıza www.huzem.org sitemiz uzerinden kradi kartı ile veya daha once odediği banka dekontu ile kolay bir şekilde online kayıt yaptırabilirler.
Kayıt ucretleri ne kadar?
Kayıt olmak isteyenler icin 3 farklı seceneğimiz mevcut. Kayıt ucretleri icin tıklayınız...
Bilgi verdiğiniz icin teşekkur ederiz.
HUZEM İLETİŞİM BİLGİLERİ
HUZEM hakkında daha detaylı bilgi almak ve programa kayıt yaptırmak isteyen adaylar aşağıdaki irtibatlardan iletişime gecebilirler.
Adres: Hudayi Uzaktan Eğitim Merkezi ( HUZEM ) Kucukcamlıca Mah. Cilehane Yolu Cad. No: 12 Uskudar / İstanbul
Whatsapp: 0534 083 51 22
E- mail: [email protected]
www.huzem.org
İslam ve İhsan