Arkadaşlar bilgisayar acılırken normal bir şekilde asus ekranı gozukuyor. Sonra asus ekranının altında windows simgesi olan donen noktalar da gozukuyor. Ancak sonra resimdekine benzer bir ekran gozukup ekran siyah oluyor ve windows acılmıyor. Acma/kapama tuşuna basınca kapanıyor. Tekrar basınca aynı sorunu yaşıyorum ama bu sefer acma/kapama tuşu calışmıyor bende bilgisayarın sigorta duğmesine basıp kapatıyorum. 5-10 saniye bekledikten sonra sigorta duğmesini acıp bilgisayarı calıştırınca sıkıntı kalmıyor. Oyun oynarken vb. sıkıntı cıkarmıyor. Dunden beri 4 acışımın 3'unde bu sıkıntıyı yaşadım.
Şuphelendiğim şeyler: Windows 10 (Windows 8'de boyle bir şey gormemiştim.), yeni monitor (Aynı şekilde onceki monitorde de boyle bir şey gormemiştim.), Nvida Geforce Experiment Windows 10 guncellemesi (En yakın ihtimal bu gibi duruyor cunku guncellemeyi yuklediğimin ertesi gunu bu sorunu yaşamaya başladım.), ekran kartı arızası.
Arkadaşlar yardım ederseniz cok sevinirim bilgisayar şu anda biraz uğraşla acılsa da yakında hic acılmayabilir.
Bilgisayar ozellikleri: GTX770, FX8320, 2x4 1866MHz
Not: Windows 8 yukluyken arada bir hard disk kaynaklı mavi ekran problemleri yaşardım, windows 10 da hic yaşamadım.