Arkadaşlar bir kac gundur internetten izlediğim 30-40 sn ustu olan her videoda cok az kısmını izliyorum ve ardından cubuk dolmuş gibi gozukuyor fakat geri kalan kısım izlenmiyor yani videoların yaklaşık 10 sn lik filan kısmını izliyorum geri kalan kısmı izlenmiyor fakat cubuk bi sure sonra aniden doluyor.

Cevap yazmadan once lutfen bakınız..
-mozilla,explorer,chrome,opera hepsini tek tek denedim(ayarlarını sıfırlayarak ve guncelleyerek de)
-flash player,java,shockwave,divx,k-lite codec pack,media player, vs tum yazılımların guncel versiyonlarını tekrar indirip kurdum
-dns,ip ayarlarını değiştirdim,otomatik olarak aldırdım vs..
-coğu populer video paylaşım,dizi izleme vs sitelerinde denedim
-modem arayuzune girip reset attım
-pc de derin caplı virus temizlemesi yaptım zaten orijinal nod32 ile korunuyordu virus olmadığına eminim(tune up,mccafe,avast,antispywareler filan kullandım)
-gereken tum sistem driver veya programları yuklu tekrar kontrol ettim
-bir tek bilgisayara format atmadığım kaldı onu da istemiyorum

ARKADAŞLAR LUTFEN TECRUBESİ OLAN ARKADAŞLARDAN BU BİLGİLERE GORE SORUNUMA ACİL YARDIM BEKLİYORUM zaten oyun filan pek oynamam,videolar diziler filan izliyorum ne yaptıysam hallolmadı yardımınıza ihtiyacım var.. ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER

Neredeyse aynı probleme sahibim muzik veya video acınca bilgisayarım donuyor. ctrl + alt +del yapyıorum acılıyor fakat işlem yapamıyorum..
klavya mouse calışmaz hale geliyor..
res attığım zaman duzeliyor fakat video yada muzik acamıyorum actığım anda pc ye res atmak zorunda kalıyorum.. bende guncellemelerin neredeyse hepsini yaptım sorun gitmedi..

Bilgisi olan varsa lutfen yardımcı olsun..

Şuan ses denetimini actım pc yine dondu galiba ses ile ilgili bir sorunum var...