Merhaba arkadaşlar. Sistem ozelliklerim:
Anakart : Asus P8 H61-M LE R2.0 İşlemci : İntel Core i3 3220 (O.C) 3.4 Ghz RAM : Kingston Value 8GB (2x4) 1333 Mhz CL9 Ekran Kartı : Asus GTX 650 Ti Boost DirectCU II O.C 2GB 192 Bit GDDR5 Harddisk : WD Caviar Blue 500GB 7200 Rpm Sata 3.0 16 MB Cache İşlemci Soğutucusu : Cooler Master Hyper TX3 Evo Optik Surucu : Samsung PSU : Cooler Master Elite Power 460W Kasa : Asus Stok Kasa Opsiyonel : 2 Adet 80mm Kasa fanı (Egzoz) 1 Adet 80mm LED Mavi Kasa fanı(On) İşletim Sistemi : Windows 8.1 Pro 64 Bit
3 oyunda bunu gozlemledim. GTA:VC, NFS ProStreet ve AC Revelations.
Oncelikle VC'i acmak istediğimde hicbir şey olmuyor sadece bir saniyeliğine siyah ekran oluyor sonra da hicbir şey olmuyor. Butun "Uyumluluk" ayarlarını denedim ama yine aynı sorun. ProStreet'te ise şu konuya ulaşarak sorunumu gorebilirsiniz : https://www.technopat.net/sosyal/konu/need-for-speed-prostreet-Calışmayı-durdurdu-hatası.224230/ AC Revelations icin de bir konu acmıştım fakat bulamadım. Sanırım silinmiş. Oyun orijinal ve kutulu. Ubisoft'tan tum guncellemeleri yapıyorum fakat oyuna tıkladığım an hicbir tepki olmuyor. Uyumluluktan da Windows 7, XP SP3 ve Vista SP2'yi denedim fakat yine olmadı. Arkadaşlar aslında bu konuyu boşuna acmadım. Cunku ilk 2 oyunu yani VC ve ProStreet'i arkadaşımın bilgisayarına kurdum ve onda hicbir ayara veya cozume gerek kalmadan calıştı. Hem de onunki laptop ve benimkinden daha duşuk sisteme sahip. Ekran kartı bile onboard. Sadece işletim sistemlerimiz aynı. Ben de duşunmeye başladım. Madem aynı işletim sisteminde calışıyor, o zaman benim bilgisayarımda bir sorun var. Ama bu sorunu bir turlu bulamadım. Bu konuda inanılmaz derecede kafa yordum. Fakat sorunun kaynağını hicbir zaman bulamadım. Ve Technopat Sosyal'de actığım konular arasında en cok bu konudan yardım istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Yardım yok sanırım ?